Köpvillkor

KÖPVILLKOR

1 FRAKT OCH LEVERANSTID

Fraktkostnad tillkommer med 80 kr. Gratis upphämntning kan också ske i min verkstad på Hantverkargatan 10 i Stockholm. Produkterna skickas med PostNord vars leveranstid är 2-3 arbetsdagar. Jag postar paketen löpande, och normalt inom 5 arbetsdagar. Kontrollera alltid paketet när du tar emot det, då transportskador måste anmälas omgående till postombudet innan paketet signeras som mottaget. För tillfället postas produkterna endast inom Sverige.

2 PRISER

Priser anges i SEK,  och är inklusive moms. 

3 RETURPOLICY

Var vänlig och kontakta oss via hej@mikaelapuranen.se innan du returnerar några produkter. Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp eller byta din vara inom 14 dagar efter ditt köp. Om det har gått mer än 14 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Produkten måste vara i nyskick. Vid retur står köparen för frakten. Specialbeställda verk går ej att returnera. Om det är en transportskada måste detta anmälas hos postombudet innan paketet är signerat som mottaget. När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer vi att meddela dig via e-post och göra en återbetalning.

4 INTEGRITETSPOLICY

När du köper något från butiken så samlar vi in personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress. Om du ger oss tillåtelse, kan vi skicka e-post om nya produkter och andra uppdateringar. När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, hantera en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att vi samlar in information och använder den för detta syfte.

Om vi ber dig om personlig information för annat syfte, t.ex. marknadsföring, kommer vi antingen be dig direkt så att du kan godkänna detta eller ge dig möjligheten att säga nej. Om du ångrar dig och inte vill att vi kontaktar dig, samlar in information eller använder dina uppgifter, kan du när som helst kontakta oss via e-post: hej@mikaelapuranen.se 

Butiken sköts av Shopify. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras hos Shopify, i databaser och i Shopify-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg. För att skydda din personliga information vidtar vi försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att den inte försvinner, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs. Om du förser oss med kreditkortsinformation, krypteras informationen med Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med AES-256 kryptering.

När du använder denna webbplats bekräftar du att du är myndig eller har målsmans godkännande för att handla i butiken.

5 ÄNDRINGAR AV DESSA KÖPVILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet. Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i den här policyn kommer vi att meddela dig här att policyn har uppdaterats, så att du vet vilken information vi samlar in, hur vi använder den, och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller offentliggör den. Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan dina uppgifter överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.