Video

Sekunder av november

Detta fastnade på film

 • Keramik, keramik, keramik!
 • Var på en Halloweenfest med gamla kompisar
 • Vi hade modell och skulptur två veckor i skolan och tecknade massor av kroki
 • Mitt stora projekt den här månaden var att göra Hogwarts-fågelmataren
 • Vi hade temavecka med föreläsningar om ”Konsten att leva på konsten”
 • Första snöflingorna föll
 • Jag var ute och drack bubbel med en jag bor med i kollektivet
 • Vi hade möhippa för Hannah som ska gifta sig i mellandagarna och hade avokadotema haha!
 • Under den dagen åkte vi till Boda Borg…
 • …och åt middag på Little Persia innan vi gick ut och dansade
 • Vi hälsade på hos en av våra gästlärare som gör stora skulpturer
 • Jag lappade ihop min gren från ”Bygga stort”-kursen och spraymålade den och grodan
 • Hela klassens skulpturer blev helt fantastiska
 • Jag gjorde lite djurljusstakar
 • Vi avslutade månaden med att ha lite julpyssel och göra ljuslyktor i pappersporslin

Detta har hänt

I skolan hade vi modell och skulptur i två veckor och jag förälskade mig i att måla krokier med flytande tusch. Så härligt när färgen rinner och att det går så fort att jobba. Med en kolteckning kan jag lätt sitta 20 min utan att känna mig klar, men 5 min är absolut max vad jag kände för att hålla på med varje tusch. Roligast var att göra flera snabba teckningar på ett och samma papper, några blev jag riktigt nöjd med fast det var typ 2 min skisser. Kan visa ett par stycken någon dag! Efter höstlovet dock så var det riktigt tufft i skolan privat av andra anledningar, och luften gick liksom ur min superentusiastiska skaparbubbla. Så jäkla trist att det blir så på grund av att vissa personers egna problem som går ut över andra. Vi avslutade också Bygga stort-kursen och byggde en fantastisk utställning med klassen stora skulpturer. Några av dem auktionerade vi ut på skolans julmarknad och de var poppis! Slutligen så påbörjade vi en kurs i stengods, porslin och glasyr med en av våra fantastiska huvudlärare som är så pedagogisk och generös med sitt kunnande. Det håller vi på med framtill jul men jag vill typ aldrig att det ska ta slut!

Detta har känts

November var lite som en käftsmäll. Efter att ha haft ett fantastiskt höstlov där jag och en klasskompis producerade för fulla muggar och brände allas grejer som stått på ugnshyllorna lite för länge så började första veckan med att jag mådde skitdåligt. Kan inte riktigt gå in på detaljer om vad som hände men det var en så himla onödig konflikt som jag nog inte repat mig från helt ännu. Jag vill bara hitta tillbaka till min otroliga skaparglädje jag hade första månaderna då jag helst ville bo i verkstaden. Det har varit en del annat också gjort mig ledsen, jag har tänkt mycket och grubblat på relationer och inte blivit något klokare egentligen. December har tack och lov börjat bättre!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.