Okategoriserade

Sekunder av februari

Detta fastnade på film
 • Jag har åkt en del tåg fram och tillbaka, både till SU för möten om projekt och ”hem-hem” till Väsby.
 • Bakat Sandras gudomliga kaka – sjukt god när den var riktigt kladdig!
 • På vägen till jobbet gick jag förbi konst som berörde, bland annat skylten med texten ”En dag kommer vi veta hur man säger förlåt på samiska”.
 • Jag har filmat timelapse-fåglar, och testat mig fram till en bra plats och kamerasetup, så nu vet jag precis vad som funkar bäst! I alla fall med mina förutsättningar, kamera, stativ och ljustillgång!
 • Jag har lånat bil två helger, lite bara för att jag kan men också passat på att göra allt sånt som är lite för jobbigt utan bil. Typ åka runt på loppisarna i Boländerna är ganska otympligt utan bil, särskilt om man köper något lite större, och att åka till Plantagen och ta hem växter på bussen i minusgrader är ingen hit heller.
 • Klappat på hunden Hugo i och med att jag varit hemma och hämtat och lämnat bilen.
 • Keramik <3 Det bästa i mitt liv just nu alltså.
 • Jag fick en alla hjärtans dag-chokladask tillsammans med ett grattis till körkoret-kort!
 • Jag har haft ost och vin-kväll med kompisar.
 • Köpt en blommig klänning på loppis!
 • Gjort om en vas till månadens Monthly Makers.
 • En ny rolig palm har flyttat in hos mig
 • Jag har sålt saker på loppis, men det gick superdåligt! Sålde för 200 spänn?! Fattar ingenting, haha.
 • Chilin har grott fint!
 • Jag har äntligen en forellbegonia i min växtsamling!
 • Firade en kompis födelsedag
 • Äntligen kunnat börja mitt masterprojekt på riktigt och fått göra massa förberedande labbar inför experimentet
 • På vägen ut ur universitetsbyggnaden finns en magisk stor monstera!
Detta har hänt

Ingenting och allting. Jag har typ bara gått hemma och väntat på att mitt masterarbete ska dra igång för det har varit lite strul med det. Först skulle jag göra det på UU, sen blev det enklare att jag var på SU så då fick jag byta handledare, har planerat om projektet ett par gånger, inte kunnat bli registrerad på kursen osv osv osv. Så jag har inte gjort så mycket mer än jag kunnat på den fronten. Däremot privat har det inte varit en rolig månad. Jag och E har gjort slut, så mycket av månaden har istället tagits upp av att vi båda varit väldigt ledsna och försökt lösa praktiska saker med att flytta isär.

Detta har känts

Jag har varit väldigt ledsen och väldigt uttråkad. Frustrerad. Arg. Inte så mycket glädje i mitt liv den här månaden, men har försökt vara lite positiv och skriva ned höjdpunkter, eller stjärnögonblick (enligt Wildas koncept!) och det hjälper lite ändå.

Månadens länktips
 • Stina har samlat alla Monthly Makers bidrag på tema loppis! Så otroligt mycket fint som skapats!
 • Anna María är med i programmet Superskaparna och är så jäkla grym <3
 • Ruths bästa tips på återbruk!
 • Fredrikas stora mönsterguide!
 • Matildas inlägg om en sommar som förändrade henne.

Hur var er februari?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Wilda 3 mars, 2017 at 13:03

  Åh vad jag gillar dina videos! Haha du är verkligen crazy plant lady deluxe <3 Förebild! Usch för uppbrott och jobbiga känslor men vad fint att du plockar fram stjärnögonblicken. Du är så fin!

  • Reply Mikaela 5 mars, 2017 at 22:18

   Haha vad fint att jag får vara plant lady-förebild! Du kan va fin <3

 • Reply Jenny 3 mars, 2017 at 23:44

  Vad starkt och fint att hitta så många ljuspunkter även när det mesta känts skit. Tycker dessa månadsfilmer är så mysiga. Har annars svårt för film på det sättet, tycker så mycket bättre om stillbilder, men med dessa kortkorta klippen blir det något annat, som rörliga bilder mer än filmer – så himla fint!
  Hoppas mars blir snällare på känslofronten! Och att masterarbetet kickar igång ordentligt :D<3

  • Reply Mikaela 5 mars, 2017 at 22:19

   Tack vad fina ord <3 <3 Det har börjat kicka igång nu så det går nog framåt! 🙂

 • Reply sofia 3 mars, 2017 at 23:56

  Hej nämen skit altsa! Jag vet hur det känns, när jag skrev min master thesis sa gjorde jag ocksa slut med min kille, typ inte sa kul. Men jag kan glädja dig med att säga att jag fick A grade, jag fick nagot slags super fokus i allt det ledsna. Sa hall ut, master thesis suger men när det är klart är det underbart! Kram och lycka till //Sofia i Zurich. https://sofiacm.com

  • Reply Mikaela 5 mars, 2017 at 22:19

   Jaa det suger verkligen! Hoppas jag också kan hitta lite superfokus, i stunder gör jag nog det men ibland brister det bara. Tack för din fina kommentar <3

 • Reply Jessica 4 mars, 2017 at 10:52

  Älskar att se dina klipp!! Och tycker du är en sån stark superstar <3

 • Reply Lisa Lareyna 5 mars, 2017 at 23:10

  Great post! :)♡

  xoxo
  Lisa from hashtagbeyourself.blogspot.ch | Instagram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.