Video

December

Hurra, jag har ju en mobil igen vilket innebär att jag kunde göra en sådan här film i december! Det har faktiskt varit den värsta månaden på kanske hela året för mig? Jag har varit så oerhört stressad, det har varit mycket i skolan, jag har haft en restuppsats som bara måste bli klar, förberedning inför masterarbetet i vår, jag har börjat en intensivkurs för att ta körkort, jobbat extra och så samtidigt har det varit jul och all stress som det innebär. Men julen är över, uppsatsen är inlämnad och resten löser sig förhoppningsvis inom ett par veckor. Men nu ska vi kika på hur december har sett ut!


Jag har gjort mina bidrag till Monthly Makers julkalender, haft en ny tröja med kaktusar på, odlat ekar, druckit bubbel med kompisar, haft glöggmys och gjort chokladknäck, pluggat, ätit chokladfondue med klasskamrater, köpt en monstera obliqua (!), kollat på ett luciatåg i skolan, varit på en överraskningsfödelsedagsfest, hämtat hem min Lidl-fiolfikus som mamma köpte till mig, jobbat och så var det jul. Det som inte syns förutom på en filmsnutt från risktvåan är all bilkörning jag ägnat mig åt. Så lustigt när man summerar upp såhär. Jag har ju inte ens filmat allting, men det är ändå rätt mycket grejer jag hunnit med utöver plugg och jobb, så det kanske inte är så konstigt att jag varit så stressad. Jag ska skära ner lite på sociala event i januari i alla fall så att jag får lite tid för återhämtning också!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Ruth 5 januari, 2017 at 17:22

  YES, you’re back!!!! Gud vad jag saknat dina månadsfilmer! Vet ju att du haft en superkörig december, men jag blir ändå så himla inspirerad och glad av din film! <3
  Har du förresten gjort kaktuströjan själv? Sååå fin ju!

 • Reply Wilda 6 januari, 2017 at 09:16

  Åh dina månadsfilmer är helt fantastiska! Usch vilken galen månad du haft. Hoppas allt lugnar ner sig nu och high five för att du är klar med uppsatsen!

 • Reply Jenny 6 januari, 2017 at 22:38

  Men jäklar, är det ens möjligt att klämma in allt det där på en ynka månad?! Jag som tyckte min december var stressig. Himla kul sätt att sammanfatta månaden hur som helst, och jag hoppas du får en lugnare januari!

  • Reply Mikaela 11 januari, 2017 at 12:39

   Tack, det hoppas jag med! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.