DIY & Skapande

2 DIY-tips med ormbunkar

Här är 2 DIYs jag gjort på sistone som är så enkla att det skulle blivit så korta inlägg om jag skrev ett varsitt om dem, så här kommer ett dubbelinlägg istället!
Jag har haft den här träskivan i säkert ett par år i mitt materialförråd. Jag hade tänkt göra någon sorts bildöverföring på den, sen skulle jag fästa ett provrör på den och göra en vas, men det blev aldrig av att jag gjorde något av de idéerna (men kanske nästa gång jag kommer över en liknande träskiva!). Men så en kväll så tog jag istället fram akrylfärgerna och började måla fritt på den. Resultatet blev ett ormbunksblad! Naturmaterial + naturmotiv är så fint ihop! Jag tänker att jag kanske vill sätta upp den i hallen? Vi får se!
Det andra är ännu en krukmakeover. Det har ju blivit ett gäng nu som jag målat om med permanenta tuschpennor! Vad detta föreställer är fritt för tolkning, jag tror jag tänkte ormbunkar här med, men det blev mera som rönnblad? Gillar det hur som helst, och med den här bilden vann jag precis en tävling med tema porslinspyssel som Allt i Hemmet och Panduro hade ihop på instagram! What! Så himla roligt! Priset var ett presentkort på Panduro så jag tänker att jag ska unna mig lite kvalitetsakvareller! I dagsläget har jag liksom en halvbra palett och en som man fick i lågstadiet, så det står Mikaela 1A på den. Gulligt! Men den funkar fint fortfarande! Men båda de tycker jag har lite halvdåligt pigment, så jag tänker att jag ska investera i det och så måla mer i höst!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Alicia 6 oktober, 2016 at 08:51

  Men vad kuul Mikaela!! Och så välförtjänt, krukan är alldeles fantastisk! Den borde tas i produktion 🙂

  • Reply Mikaela 8 oktober, 2016 at 14:15

   Tack snälla Alicia! Tänk om man kunde jobba enbart som krukdesigner, det vore ju något haha!

 • Reply RuthHungryHeart.se 6 oktober, 2016 at 16:44

  Grattis, Mikaela! Så himla roligt och väldigt, väldigt välförtjänt. För jisses vilken snygg kruka!!

  • Reply Mikaela 8 oktober, 2016 at 14:15

   Tack tack tack Ruth <3

 • Reply RuthHungryHeart.se 6 oktober, 2016 at 16:44

  Grattis, Mikaela! Så himla roligt och väldigt, väldigt välförtjänt. För jisses vilken snygg kruka!!

 • Reply RuthHungryHeart.se 6 oktober, 2016 at 16:44

  Grattis, Mikaela! Så himla roligt och väldigt, väldigt välförtjänt. För jisses vilken snygg kruka!!

 • Reply RuthHungryHeart.se 6 oktober, 2016 at 16:44

  Grattis, Mikaela! Så himla roligt och väldigt, väldigt välförtjänt. För jisses vilken snygg kruka!!

 • Reply Jess 6 oktober, 2016 at 17:15

  Vad roligt att du vann! 😀 Krukan är för övrigt supersnygg, tänker att jag gillar svart penna bättre men så visar du de krukor du gjort med guldfärgad penna och helst plötsligt kan jag inte få kombon vitt/guld ur huvudet haha. Så jäklans snyggt!

  • Reply Mikaela 8 oktober, 2016 at 14:16

   Tack! 😀 Vad roligt! Jag kan inte få nog av vitt+guld just nu haha, verkligen en favorit! Men svartvitt är också fint!

 • Reply sandra 6 oktober, 2016 at 21:08

  Men lägg ägg du är så duktig, Mikaela! Åh, önskar så att jag fick träffa dig nu i Stockholm <3 Grattis till vinsten också, så himla roligt 😀

 • Reply Sannas rum 7 oktober, 2016 at 08:51

  Men åh, båda två var så himla fina! Och jag blir ständigt så imponerad av dina färdigheter, du är så duktig! Jag hade väl aldrig orkat göra allt det här, men önskar att jag gjorde det. Måste försöka ta tag i min kreativa ådra och föra den från skärmen till det verkliga livet typ. Jag älskar i alla fall båda två, den övre mycket då jag tycker kontrasterna i träet tillsammans med det gröna blev oerhört läckert. Bra jobbat!

  • Reply Mikaela 8 oktober, 2016 at 14:43

   Tack Sanna! Jag gillar också kombinationen av det nakna trät mot det gröna, vill bara ha flera sådana träbitar att måla på nu 😀

 • Reply Louie 8 oktober, 2016 at 11:57

  Grattis! Så himla fina båda två 🙂

 • Reply Anonym 9 oktober, 2016 at 17:50

  Ohh så fint ju! Och wow grattis! <3 Så kul att vinna sånna tävlingar ju!

 • Reply Vicky 9 oktober, 2016 at 18:02

  tänkte också direkt ormbunke! mkt fint.

 • Reply Grahnslöjd 10 oktober, 2016 at 07:18

  Krukan blev jättefin!!:)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.