Monthly Makers

ERA BIDRAG: PÄRLOR

Alltså wow, vilken månad! Ni har gjort så otroligt fina saker på tema PÄRLOR och vi har slagit rekord med 68 bidrag! Och då har jag inte räknat med att några har gjort fler än ett bidrag ens! Wow som sagt! Tack för att ni är med och skapar med oss <3


Okej, låt oss kolla på alla härliga pärlbidrag!Julia slog in ett paket med pärlhumlor, Midis gjorde armband med viktiga påminnelser, Karin gjorde en trollslända av pärlor och Lena gjorde ett pärlhänge.


Louie målade en uttrycksfull tavla där hon limmade pärlor som tårar! Kolla in timelapse videon på hennes blogg!Tinni gjorde Pokébollsörhängen, Jonna gjorde en väggbonad, Carin pärlade sladden till sina hörlurar och Pernilla gjorde ett färgglatt schackbräde!


Anna María gjorde ett somrigt chokerhalsband!


Borgmästaren har gjort en välkomstskylt i pärlor, Helena från Craft and Creativity har gjort pärlsnurror, Wiqtoria har gjort ett pennfodral och Katarina en vattentätt bag till sina vandringskängor.Alicia broderade en brosch i form av en guldbagge!


Lilla fru K har gjort en väggdekoration, Skaparlust (som har gjort flera bidrag!) har inspirerats av naturens pärlor – daggdroppar, Rebecka har gjort en nyckelring, och Fridas son har pärlat inspirerad av Minecraft!Victoria har tolkat temat musikaliskt med en acapellaversion av en låt från ett album hon tycker är en pärla!Anni har gjort armband med onda ögat-pärlor och Form och Känsla har gjort en skulptur av pärlor!Bara bokstäver har gjort en nyckelring, Lillemor gjorde bland annat en sjalbrosch, Kreativalmgren har pärlat med åk 4-6 på Bureskolan och dekorerat det här skåpet med sina verk, och Emmy har pärlvävt en räv!


Sandra har gjort en smyckeshängare där själva hängarna är träpärlor trädda på spik!


Bea kombinerade måleri och pärlbroderi, Silje gjorde papperspärlor till en nyckelring, Rebecca gjorde (bland annat!) ett halsband av ullpärlor och Gingiberi gjorde en kruka av pärlplattor!Jessica tolkade temat via pärlemor och gjorde abstrakt pixelsorting!Ann-Charlotte gjorde ett dinosauriehalsband, Karin gjorde en leksak till sitt barn, Lite pretto gjorde ett halsband och Maria har gjort massor av armband!Wonderwood gjorde fotohängare av träpärlor!


Denise gjorde ett halsband, Parltavlor_pyssel har gjort en dörrskylt med Lilla My på, Amelie har gjort pärlplattor och Veronica har gjort en tavla med pokébollar!Finurliga Fröken pärlade emojis!Julia gjorde ett armband, Jess gjorde ett gardinomtag, Ida skapade en minihårband och Linda gjorde en girlang av ullpärlor!Anki på Lite Virkning virkade en cupcakeremsa att ha runt en bakburk!


Isabell har gjort en skål av pärlor, Elvatretton har gjort örhängen, Anna har påbörjat ett halsband av rönnbär och Johanna har pärlat pokémon!Stina upcyclade en brödkorg!


Emma på Vredes Hantverk gjorde bland annat en tvålkopp, Annie tolkade temat via pärlemor och målade med nagellack, Mikibou pärlade mormorsrutor och Lopplisa kombinerade virkning och pärlor i ett armband!


Wilda pärlade en lampskärm!


Angelicas bidrag är en bild på sitt armband för att samla in pengar till Hjärtebarnsfonden, Karin från Lust att pyssla har gjort en pärlburk som funkar som kruka, Hege har gjort ett halsband och Anna har pärlat en ask!


Sara har målat i akvarell, Ronette har gjort magneter av hästpärlor och Linnéa har gjort stickmarkörer!Ruth gjorde en Super Mario-mobil!Polstjarna00 har gjort en solfångare/växtstöd och Beata gjorde en nyckelring!Malin har gjort handtag till en byrå med träpärlor och lädersnöre!


Och mitt bidrag blev en räv med pärlor till ögon!


Det har varit lite strul med kommentarerna, men jag hoppas att jag fått med alla bidrag. Säg till annars!


Den 10:e släpper vi nästa tema, se till att följa oss på Facebook och Instagram för att inte missa något!


Mer Monthly Makers hittar du på FacebooksidanInstagramPinterest och i inspirationsgruppen.


Vi som driver Monthly Makers är AliciaAnna MaríaAnnicaBeataBeatriceElsaJessica, jag, RuthSandraStina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply lekfulltmedkatarina.blogspot.se 31 augusti, 2016 at 07:47

  Vi är ju hur coola som helst! Skaparkraft!!!

 • Reply Vicky 31 augusti, 2016 at 08:14

  shit pommes så mkt fint. älskar nyckelringen .. och chokern! jag fick inte med ett bidrag denna månad, men siktar på nästa!

 • Reply Alicia 31 augusti, 2016 at 08:28

  Så fantassssstisk sammanställning Mikaeala!!!! Är så imponerad av hur många som varit med och hur lustfyllt och härligt det känts på det här temat. Mycket tack vare fint och inkluderande värdskap tänker jag 🙂 Har tittat på nästan alla bidrag nu men har några godbitar kvar att upptäcka och det är så himla härligt att få klicka sig runt bland alla 🙂

 • Reply louice 31 augusti, 2016 at 09:36

  Vilka underbart fina bidrag denna månaden!

 • Reply Jess 31 augusti, 2016 at 10:58

  Alltså ahh, så mycket fint!

 • Reply Anna María 31 augusti, 2016 at 11:20

  Heja oss alla vad mycket fint och olika grejer vi gjort!

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 31 augusti, 2016 at 13:31

  Men alltså åh så mycket fint!!!!! Och grymt bra värdskap, Mikaela!

 • Reply sandra 1 september, 2016 at 08:04

  HELT fantastiskt att få se alla bidrag såhär: Blir superinspirerad! Bra värdat, Mikaela 🙂

 • Reply Anonym 1 september, 2016 at 09:45

  Ha en underbar torsdag, kram<3

 • Reply Jessica 1 september, 2016 at 15:55

  ALLTSÅ HEJA OSS!!! Och heja dig för mästerlig sammanställning.. <3

 • Reply Linnéa 1 september, 2016 at 20:32

  Åh vad mycket fina saker! Har fått så mycket ny inspiration denna månaden 😀

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.