Video

Maj 2016

Hejdå maj, du var fin! Det har varit strålande väder till största del och skolan har inte varit särskilt krävande alls så jag har det väldigt lugnt och fint. Det är bara den senaste veckan jag haft lite mycket att göra. Maj innehöll mycket djur, keramik, promenader, odling, häng med vänner, mat på balkongen, loppis, flera trevliga fester, insektskroki, grillning, min killes band hade spelning, mera tecknande och målande än på länge, klappa på Alicias katter, praktik på Artdatabanken som ligger på cykelavstånd, häng med mamma, bubbel på Taket i solen och skolavslutningspub!
 
 
 
SE ÄVEN:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Beatrice 1 juni, 2016 at 21:54

  Så fint Mikaela!! Har helt missat förra månadens, men det här konceptet är ju superbt! Snacka om bra klipp med, har så svårt för att se de där små stunderna, hade aldrig klarat av att vlogga, haha! Kul att se, och bra grej!!

 • Reply Alicia 2 juni, 2016 at 10:45

  Alltså guuud vilken försommaridyll! Allt låter och ser så underbart, och jag är så glad att du spenderat så mycket tid till att måla och hänga med djur! Bästa sysselsättningen :’) Älskar dessa små filmklipp, du fångar verkligen känslor och stämningar. Så fint!!

 • Reply Wilda 2 juni, 2016 at 11:12

  Så mycket majkänslor i denna film! Blir alldeles till mig. Är så glad för dessa filmer varje månadsslut. De ger mig så mycket pepp och känns fint att få ta del av små glimtar av ditt liv på detta sätt!

  • Reply Mikaela 2 juni, 2016 at 16:35

   Så fint att du gillar dem! <3 Gör mig peppad att fortsätta, men jag tycker det är himla kul alltså! När man väl fått in rutinen så är det så kul 😀

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 4 juni, 2016 at 22:38

  Åh, myyyyysigt!! Jag får sån sommarlovsfeeling av din video!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.