Video

Mitt april

Jag blev så förtjust i appen 1 second everyday när jag gjorde Parisfilmen så jag bestämde mig för att filma glimtar av april månad och göra en ny film! Dock har jag glömt bort det lite då och då, så jag får sätta en påminnelse på mobilen tror jag för det här är nog ett koncept jag vill fortsätta med. Det är klipp från min födelsedagsfest med 90-talstema, vardagsögonblick och så väldigt mycket Valborg i slutet. Ni var en del som önskade mer vardagsinlägg förut, så hoppas ni tycker det här är lika kul som jag! PS. Om ni vill ha mer vardagsbilder och klipp kan man även följa mig på snapchat under mikaelapv, använder det mer och mer!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Alicia 2 maj, 2016 at 12:10

  Ja dör va mysigt!! Fortsätt med detta!! 😀

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 2 maj, 2016 at 12:49

  Härligt!! Jag måste säga att jag saknar de där "hårknopparna" från 90-talet. Tycker fortfarande att det är superfint! =D

  • Reply Mikaela 8 maj, 2016 at 14:35

   Jag gillar det också!! Det är ju typ lite trendigt igen så man ser det lite då och då på stan och jag blir lite glad varje gång 😀

 • Reply Sandra 2 maj, 2016 at 15:56

  Åh, så många våriga glimtar! Superhärlig video 😀

 • Reply Stina - Stinas tillvaro 2 maj, 2016 at 19:32

  Verkligen älsk på dn appen och kul att få en liten inblick sådär <3

 • Reply Wilda 4 maj, 2016 at 10:20

  Superfint att få följa med dig genom april! och det blir ju extra fint att det är mer valborg, eftersom det verkar som att det var mer intensivt då liksom. Ibland följer ju inte livet klockans tempo så jag gillade den touchen i videon. Keep it up för det är så kul att se!

  • Reply Mikaela 8 maj, 2016 at 14:34

   Vad fint beskrivet, så är det verkligen!

 • Reply Linnea | (Chick)peas & Understanding 4 maj, 2016 at 19:02

  Åh så himlarns kul och inspirerande! Vill med skaffa denna appen nu, bums! *skyndar mig till appstore* x

  • Reply Mikaela 8 maj, 2016 at 20:53

   DO IT! Tycker den är fantastisk 😀

 • Reply Vicky 6 maj, 2016 at 06:42

  så kul med det konceptet på appen! inte provat än, men kanske borde? så enkelt men blir så dynamiskt liksom.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.