Inredning, Loppis, Växter & odling

Min samling av djurkrukor

Det känns som jag har glömt någon, men jag tror att det här är hela min samling djurkrukor? Förutom elefanten jag köpte nu nyligen men jag ska måla den helvit och som den ser ut nu passar den inte riktigt in i bilden 😉 Sedan tidigare har jag giraffen Knut och en kaninkruka, båda från loppisar. Dinosaurien är från TGR och kaskelotten gjorde jag på min förra keramikkurs. Noshörningen är också från en loppis och såg tidigare ut såhär:
Men nu 1.5 år senare fick den möta sprayflaskan och jag tycker nog att den blev finare så. Även om den numera är matt och de andra djuren blanka så tycker jag att den passar bättre in bland de andra numera! Därför tänker jag att elefanten ska få gå samma öde till mötes! Jag kikar alltid efter fina djurkrukor på loppis men oftast är det bara svanar, som jag tycker är lite tråkiga för att det finns så många av dem, men ibland hittar man guldkorn som Knut och kaninen! Och om man inte hittar på loppis kan man ju alltid göra egna i lera!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Anonym 14 maj, 2016 at 17:14

  Det är så himla fint med mini kaktusar 🙂

 • Reply Louie 14 maj, 2016 at 18:33

  Det är en riktigt fin samling!:)

 • Reply Anonym 14 maj, 2016 at 19:16

  Jag har knappt tänkt på att det finns djurkrukor, men nu när jag såg till inlägg så insåg jag att det är så himla fint. Vill också samla på såna! Ska hålla utkik framöver när jag är på loppisar eller i affärer!

 • Reply Anonym 14 maj, 2016 at 19:40

  Så fint med djurkrukor!! De är så söta! 🙂

 • Reply Anonym 15 maj, 2016 at 13:04

  Vad sött med djurkrukor! Och nog är den där noshörningen mycket finare vitmålad, allt. Den såg lite obehaglig ut kring ögonen innan?!

  • Reply Mikaela 16 maj, 2016 at 22:57

   JA! Det var nog ögonen som gjorde att jag inte gillade den så mycket i originalutförandet!

 • Reply Grahnslöjd 15 maj, 2016 at 15:00

  Vilka fina krukor, kul med något som är lite udda:)

  • Reply Mikaela 24 maj, 2016 at 11:09

   Tack, gillar dem verkligen! 🙂

 • Reply Alicia 15 maj, 2016 at 16:05

  Älskar detta! Det är ett sånt fint menageri du har. Tänkte på dig igår när jag såg en snigelkruka på Saras Bazar i Sumpan 😉

  Kan inte kommentera ditt färgpeppinlägg, men är på PRECIS samma ställe som du! Helt överväldigad av alla möjligheter! Men också väldigt pepp och glad över det 🙂

  • Reply Mikaela 16 maj, 2016 at 20:31

   Åh vad fint haha! Jag såg en snigelkruka en gång men den var rätt ful 🙁 Nej vad knasigt, jag hade råkat klicka ur rutan tillåt kommentarer! Men nu är det fixat! Tyckte det var konstigt att ingen hade kommenterat haha!

 • Reply Stina - Stinas tillvaro 15 maj, 2016 at 22:30

  Men så himla söt samling, älskar giraffen!

 • Reply Sandra 16 maj, 2016 at 07:33

  Alltså valen (<333), giraffen och dinosaurien är så himla fina!

 • Reply Jessica 16 maj, 2016 at 16:50

  ÅÅH haha köpte en vit kaninkruka på tradera för bara några veckor sen! Har ingenting i den än men älskar den. Min storasyster tyckrte den var ful hahaha 🙁 Men älskar dina djurkrukor så nu vill jag ha fler!!

 • Reply Lund Johanna 16 maj, 2016 at 21:09

  Men jösses så söta! Älskar lite corky saker på ett snyggt sätt 🙂

 • Reply Linnéa 17 maj, 2016 at 14:53

  Vilka häftiga krukor! Håller med Lili att noshörningen ser mindre läskig ut när den målats vit.

  • Reply Mikaela 24 maj, 2016 at 11:09

   Jag håller nog med till fullo haha!

 • Reply Wilda 18 maj, 2016 at 11:35

  Sötaste grejen ju! Och det känns så DU! <3 Jättefint att spraymåla noshörningen. Bra loppis-återbruk-tips!

 • Reply Jess 21 maj, 2016 at 14:47

  Så fina hela bunten! Fortfarande lite ledsen att jag aldrig fick tag på en dinosauriekruka :'(

 • Reply Beatrice 19 juni, 2016 at 12:02

  JAG. HAR. MISSAT. DINOSAURIEKRUKAN!?!?!??!?! Tror du det finns någon liten chans att den kan finnas kvar i någon av Malmös 7 butiker?! Känner att jag b.e.h.ö.v.e.r. ha en, hehe.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.