Äventyr

Sekunder från Paris

Nu är vi hemma från Paris! Eller, jag insåg att jag nog inte nämnt det här tidigare men jag köpte en resa till Paris till E i julklapp! Så vi åkte i söndags och kom hem onsdag kväll! Jag tänkte dela med mig av lite fler bilder senare när jag orkat börja gå igenom dem, men här är en liten film vi gjorde med appen 1 second everyday, tack för tipset Sandra! Vi hade ett par jättemysiga dagar fyllda med turistande, crepes, rödvin, trötta fötter, macarons, barhäng, croissants och solsken <3 
 
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Sandra 25 mars, 2016 at 07:03

  Såå mysigt! Älskar att vi fick hänga med på er resa på det här sättet 🙂 Nu blev jag sugen på att dokuemntera ännu mer med den tekniken ju!

 • Reply Pernilla 25 mars, 2016 at 09:00

  Åh nu blev jag ännu mer sugen på att skaffa appen, det är ju en superbra sätt att dokumentera! Det verkar ha varit en mysig resa! Kul att vi fick följa med 😀

  • Reply Mikaela 30 mars, 2016 at 11:20

   Det tycker jag att du ska, det var verkligen ett jättekul sätt att minnas resan, mycket mer levande än fotografier 🙂

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 25 mars, 2016 at 12:44

  Åh men gud vad det ser härligt och mysigt ut!!

 • Reply Wilda 26 mars, 2016 at 08:34

  Åh vilken härlig film! Och vilket fint vårväder ni hade i Paris! Underbart!

 • Reply Jess 26 mars, 2016 at 16:07

  Paris <3 Fantastiskt att få ta del av det såhär, blir alldeles varm i hjärtat av de bekanta vyerna och stämningen som förmedlas. Kan åka tillbaka om och om igen, tröttnar aldrig på Notre Dame eller utsikten från ett trappsteg vid Sacre Coeur.

  • Reply Mikaela 30 mars, 2016 at 11:21

   Jag blev lite frälst, vill åka tillbaka jag med! Och framförallt resa mer överlag, det är ju så jäkla roligt!

 • Reply Stina - Stinas tillvaro 29 mars, 2016 at 21:18

  Så himla mysigt <3

 • Reply Stina - Stinas tillvaro 29 mars, 2016 at 21:19

  Så himla mysigt <3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.