Konst

Kaktusar i akvarell

Okej, så här är resten av förra helgwns akvarellmålande, ett gäng kaktusar! Jag kan nog officiellt kallas kaktusbesatt numera. Men det är så himla kul att måla dem att jag nog inte blir förvånad om det blir flera krukor målade inom kort. Alla originalen är i storlek A5 så det gick ganska snabbt att producera det här lilla stickiga gänget. Min favorit är helt klart den här översta, bästa formen på en kaktus! Jag gillar den både med och utan text, alla tre finns i båda utföranden (med och utan text) på min Society6-shop.
Den här bollen gillar jag verkligen krukan på, det ser ut som gammal terrakottakruka som har fått en fin patina, tycker jag. Blomman hade jag kanske skippat såhär i efterhand, men den kanske är lite gullig ändå.
Den här sista är kanske mer en suckulent än en kaktus, fast den påminner lite om en av mina favoritkaktusar som dog 🙁
Jag gjorde också ett mönster av alla tre, som kanske är det finaste av allt ändå tycker jag. Superfin som necessär/saksamlarpåse/vad ska man kalla den (carry-all-pouch på Society6). Om någon känner sig sugen så är det just nu fri frakt och 5$ rabatt på mobilskal!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 18 mars, 2016 at 09:25

  ÄLSKAR DEM!! Så sjukt djävla snyggt du målar!

 • Reply Alicia 18 mars, 2016 at 10:16

  Så himla fantastiska! Gillar dem en och en men de förhöjs verkligen av varandra när du sätter ihop dem i ett mönster! Dödsfint och så kul att du fått kakturfrenzy ^^ Är också impad över hur fint du fått till krukan med den runda kaktusen. Sååå snygga blödningar i färgen!

  • Reply Mikaela 24 mars, 2016 at 20:01

   Taaack Alicia! Blödningarna i den krukan är det jag är mest nöjd med faktiskt! 😀

 • Reply Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg 18 mars, 2016 at 10:22

  Ååh vad fint det blev som liten neccesär! Grym du är. 🙂

 • Reply Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg 18 mars, 2016 at 10:22

  Ååh vad fint det blev som liten neccesär! Grym du är. 🙂

 • Reply Louie 18 mars, 2016 at 10:47

  Så söta och fina :3

 • Reply Anonym 19 mars, 2016 at 06:19

  Så himla fina!! kaktusar är ju fantastiska. Jag har ett litet gäng hemma och älskar dem!

  • Reply Mikaela 24 mars, 2016 at 19:50

   Tack! Jag med, börjar få en liten kaktusskog nästan!

 • Reply Jess 20 mars, 2016 at 11:42

  Så himla fina, tycker de gör sig helt fantastiskt ihop! Åh, måste nog plocka fram akvarellerna senare idag, blir så sugen på att måla när jag ser det här 🙂

 • Reply Sanna 20 mars, 2016 at 20:57

  Wow! Vilket läckert tygtryck! <3

  SV: Skoj att du gillade mina insekter! =)

 • Reply Sanna | Beauty & Bride 24 mars, 2016 at 09:32

  Men guuud vad fina Mikaela. Alltså jag blir lika inspirerad och imponerad varje gång, du är så fyndig och duktig! Blev supersnyggt med mönstret dessutom 🙂

 • Reply Jessica 4 april, 2016 at 09:30

  ÅHH älskar dem!! Speciellt mönstret, så himla snyggt!!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.