Konst

Floating

Jag fortsätter med målandet i en rasande takt nu när min prestationsångest börjar släppa. I helgen blev det inte mindre än 5 bilder målade! Men vi börjar med en av dem. Jag har länge velat måla lite mer abstrakt, men vet knappt vart jag ska börja för det känns så svårt. Men nu började jag bara! Med olika nyanser av blått, lila och med en liten skvätt grönt ibland och så blev det en sån här bild. De vita detaljerna la jag till när allt torkat med en posca-penna. Jag gillar den jättemycket! Så, nu har jag rivit bort ännu ett prestationsplåster, och rädslan för att testa nya saker som kanske inte blir bra krymper sakta men säkert. Det GÖR ju inget om det inte blir bra heller, det är sällan det blir det första gången man provar något nytt. Men den här gången blev det faktiskt bra, tycker i alla fall jag!
Jag döpte den till ”Floating” och la upp den på min Society6-shop. Jag tyckte den var så fin som kudde att jag beställde hem en till mig själv, haha. Det känns som jag vill måla hela världen i akvarell nu (vilket jag gjort här 😉 ), men den här veckan måste jag tentaplugga i princip dygnet runt så jag får försöka hålla mig till helgen. Jag skulle vilja testa att filma en speedpainting-video, om det är någon som skulle vilja se en sådan? Tips på hur man bäst ställer upp kameran?! Vet inte om mitt stativ går att vinkla neråt så mycket som jag tänker mig behövs?
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Sandra 15 mars, 2016 at 08:40

  Men wow, så snyggt! Tyckte den passade helt pefekt som kudde!

  • Reply Mikaela 16 mars, 2016 at 09:48

   Tack! Det var riktigt fint som påslakan med, men de är så dyra så en kudde kändes mer överkomligt 😉

 • Reply Alicia 15 mars, 2016 at 09:01

  Den är såå läcker Mikaela, jag är så lycklig över ditt flow!! Fem bilder är ju fantastiskt, vad kul att det kommer mer 🙂
  Jag skulle tycka det vore jättekul att se en speedpaintingvideo! Har själv tänkt att jag skulle vilja göra nån men det är för svårt rent tekniskt just nu så kommer du på nån fiffig lösning får du gärna skvallra 😉
  Och tack för tipset om poscapennan! En sån behöver jag uppenbarligen.

  Vidare tycker jag det är så läckert att kaktusformerna återkommer i det abstrakta, samtidigt som jag ser två tydliga maneter. Som en hägring.

 • Reply Louie 15 mars, 2016 at 09:24

  Åh underbar, så vackra färger! Och de vita detaljerna blev jättebra, ska nog själv leta upp en sådan penna 🙂

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 15 mars, 2016 at 10:54

  Jag fullkomligt ÄLSKAR ditt fina akvarellmönster! High five för övervinnande av prestationsångest!

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 15 mars, 2016 at 10:54

  Jag fullkomligt ÄLSKAR ditt fina akvarellmönster! High five för att överkomma prestationsångesten!

 • Reply Jess 15 mars, 2016 at 22:30

  Så snygg! Jag vill också måla mer abstrakt men det är svårt, tror jag har en abstrakt målning i akryl som jag är nöjd med hehe. Vore kul att prova med akvarell dock 🙂

 • Reply Wilda 16 mars, 2016 at 10:04

  Åh så läckert! Gillar nyanserna i den, får verkligen en flow-känsla av dem.

 • Reply lekfulltmedkatarina.blogspot.se 17 mars, 2016 at 09:08

  Härligt att kunna släppa krav och skapa flow. Och härliga mönster/känslor det blev. De vita detaljerna förhöjer verkligen tycker jag. För mig blir det en undervattensvärld och jag anar rörelser från vattenströmmar och djur.

  • Reply Mikaela 18 mars, 2016 at 08:06

   Tack! Jag tänker också att det är vatten på något sätt 🙂

 • Reply Sanna | Beauty & Bride 17 mars, 2016 at 11:36

  Wow, gud vad läcker! Den hade jag lätt kunnat tänka mig hemma! Hade jag inte haft köpstopp due to bröllopssparande så hade jag slagit till, men ska definitivt bokmärka din sida, du har så mkt fint!

 • Reply Anna María 17 mars, 2016 at 17:18

  Så himla fint Mikaela! Skulle gärna vilja se en speedpainting-video, men vet inte hur du filmar förutom med ett stativ med en arm som går rakt ut. Hoppas du hittar en lösning.

  • Reply Mikaela 18 mars, 2016 at 08:04

   Tack! Ja precis, och det är inte den typen av stativ jag har. Hmm. Ska fundera vidare på detta!

 • Reply Jessica 4 april, 2016 at 09:32

  Alltså jag som älskar allt blått tycker ju såklart att denna är HELT FANTASTISK. Den blev ju så snygg som kudde också!! Så häftigt! Vill också måla akvarell nu!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.