Allmänt

Ur arkivet

Det har trillat in en del nya läsare de senaste månaderna vilket är skitkul, hej hej! Om ni inte fått ett hum om vem jag är än så heter jag Mikaela, fyller 27 i år och är utbildad biolog. Just nu pluggar jag till en masterexamen i marinbiologi. Jag tycker jag är ganska bra på att lyfta gamla inlägg här då och då, i alla fall när det gäller inlägg i de kreativa kategorierna. Idag tänkte jag länka till några gamla inlägg som inte har med skapande att göra, men som jag ändå tycker är bra/kul/läsvärda/intressanta och som en del nya läsare kanske har missat. Håll till godo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Anonym 6 januari, 2016 at 09:13

  Vilket intressant inlägg. Jag är en av de som inte ar hängt här inne så jättelänge, så det är roligt att få lite smakprov från arkivet serverade 🙂

 • Reply Sanna | Beauty & Bride 6 januari, 2016 at 18:24

  Jag känner att jag kommer ha att göra denna kväll. Blev framför allt intresserad av det där inlägget om varför vissa djur byter kön, så nu ska jag koka mig en kopp te och klicka mig in där 😀

 • Reply Anonym 7 januari, 2016 at 07:19

  Du har hunnit med så mycket roligt och inteessant:)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.