Fotografering

Så kom snön till slut

Igår när vi vaknade hade vintern kommit till Uppsala. Vi hade en liten släng snö i december som låg kvar på gräsmattan ett tag, men nu blev det vinter på riktigt! Så vi bestämde oss för att ta en promenad över Håga ån mot Kung Björns hög.
Sådana här soliga, lagom kalla dagar är vintern rätt fin ändå. Efter Kung Björns hög svängde vi av mot skogen i hopp om att se lappugglan och slagugglan som hängt där i över en månad, men vi tog fel stig och hamnade inte i rätt glänta där ugglorna synts till. Vi får göra ett nytt försök en annan dag!
Solen började gå ner och vi ville inte vara i skogen på stigar vi inte kände till när det blev mörkt så vi vände tillbaka precis lagom för att se den rosa solnedgången. När solen gick ner droppade även temperaturen och en lätt dimma började dra in över ängarna, och då dök de här hästarna upp på andra sidan stigen. Hästar och dimma alltså, finaste kombinationen.
Så fin vinterdag! Två timmar senare var jag lite trött i fötterna av den ojämna terrängen men glad och nöjd i själen. Det är lika fint väder idag så det kanske blir en promenad idag med, men på rätt ugglestig!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply ISA 29 december, 2015 at 15:54

  oh vilken naturskön omgivning ni har där i Uppis då 😉

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 29 december, 2015 at 16:20

  ÄNTLIGEN kom snön! Så himla vackert! Blir extra fint med solnedgångsfärgerna som du fångat.

 • Reply Louie 29 december, 2015 at 17:45

  Så underbart!

 • Reply Jess 29 december, 2015 at 20:03

  Åh så fint! Sörjer att den försvann så snabb här nere, men fick åtminstone en morgon med barnslig lycka över snön 🙂

 • Reply Ida här och nu 30 december, 2015 at 01:12

  Jag blir alltid lika överväldigad av hur vacker naturen är. Även om jag inte är så förtjust i vintern är det otroligt vackert och jag är så tacksam över att bo i Sverige med våra årstider.

 • Reply Wilda 30 december, 2015 at 10:29

  åh vilka magiska bilder! gillar framför allt den med staketet och den med hästarna, så vackra nyanser du har fångat i dem!

  • Reply Mikaela 3 januari, 2016 at 00:02

   Tack! Det är nog mina två favoriter också, och den på E!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.