Feminism, miljö och annat viktigt, Konst

Årets sista illustration

Det blev en sista illustration 2015 ändå. Efter att jag publicerat sammanställningsinlägget om vad jag skapat i år och grämt mig lite över att det bara blev 15 teckningar så har jag letat som en tok efter mitt akvarellblock. Jag har så länge velat göra en ny version av den här bilden i akvarell (som för övrigt är min bäst säljande bild på Society6!). Jag hittade inte blocket så jag får väl ta och köpa ett nytt, men bilden behövde komma ut nu nu nu nu, så jag tog ett annat litet block och gjorde en teckning i tusch istället. Inte riktigt samma känsla som en akvarell, men ändå. Jag färglade den i Photoshop, men vet inte riktigt om jag gillar den färglagda eller svartvita versionen bäst. Hur som helst, om ni gillar den så finns båda versionerna uppe på min Society6-shop!
Förresten, ni missar väl inte att Alicia lagt upp sammanställningen av tema glas idag?
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Jess 30 december, 2015 at 16:42

  Snyggt! Tror jag gillar den bäst i svartvitt men kan också tänka mig att den skulle vara fin i pastellfärger. På tal om akvarell så fick jag akvarellfärger i julklapp, känner verkligen skräckblandad förtjusning inför att prova det 😛

  • Reply Mikaela 3 januari, 2016 at 00:02

   Tanken var att göra den i pastell men sen när jag väl började färglägga så blev det bara inte så haha. Men kanske ska göra en tredje variant 😉 Jaaa vad kul!!! Det är lite skräckblandat för mig än med akvareller för man har inte riktigt kontrolll över hur färgerna väljer att flyta, men det är ju också charmen! Ska bli kul att se vad du hittar på med dem!

 • Reply Wilda 30 december, 2015 at 18:28

  så himla fint! vilken talang du har för bild. <3

 • Reply Alicia 30 december, 2015 at 23:53

  Alltså så jävla jävla grym!

 • Reply Annica 1 januari, 2016 at 09:28

  superfina båda två! Du borde göra sånna där mindfullness böcker som man kan färglägga själv, fast med alternativa motiv 😉

 • Reply Anna María 3 januari, 2016 at 10:29

  ASFINA båda två!!

 • Reply Ruth | HungryHeart.se 4 januari, 2016 at 20:06

  GRYMT snygg! Jag tycker man kan byta ut midsommarstången mot din illustration istället! 😉

  • Reply Mikaela 5 januari, 2016 at 18:26

   Haha, ja men den ser ju lite ut som en midsommarstång tycker jag med 😉

 • Reply Linnéa Elisabeth 6 januari, 2016 at 12:06

  Så fin!! Lite roligt att jag faktiskt har gjort en nästan likadan en gång! http://linneaelisabeth.blo.gg/2015/july/venustecken-2.html#comment
  Fast din hade lite mer variation på blommorna, och var färggladare. Gillart!!

  • Reply Mikaela 6 januari, 2016 at 12:40

   Vad fin din var också! Jag hade tänkt göra om min gamla illustration hur länge som helst, men äntligen blev det av 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.