Allmänt

Plus och minus

+ Jag kom in på masterprogrammet i marinbiologi och börjar redan nu på måndag med kursen akvatisk ekologi!
– Jag kommer att spendera ca 3 timmar om dagen med att pendla mellan Stockholm/Uppsala.
+ Jag kommer förmodligen få fortsätta extrajobba i höst på mitt jobb på museet! Bästa sommarjobbet även om det varit lite ensamt, men jag har å ena sidan hunnit lyssna på en jäkla massa på podcasts och sommarprat!
+ VÄDRET just nu alltså. Äntligen äntligen kom sommaren!
– Jag har fått en jätteful linnebränna
+ Men vem bryr sig när man har sådana här sommarkvällar och de här omgivningarna 2 minuter från ens ytterdörr?
– Jag har en jäkla omtenta nästa vecka och jag hittar inte boken till den kursen. Jag måste ha lånat ut den till någon och glömt det? Så måste ta en vända till biblioteket imorgon…
+ Vädret ska vara lika fint i helgen och vi ska ha en liten sommarfest som jag tror kommer bli fantastisk!
– Jag vet inte om jag kommer hinna skapa någonting till månadens Monthly Makers, jag hade en så bra idé men det finns ingen chans att jag hinner åka till Väsby och låna mammas symaskin. Så jag får se om jag hinner komma på något enklare att skapa som hinns med någon gång mellan skolstart, omtentaplugg och kalas.
+ Den första tomaten börjar skifta färg till rött! Hurra! Om vädret håller i sig kanske allting hinner mogna innan frosten kommer!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Anna María 20 augusti, 2015 at 16:15

  Vad kul att du kom in på masterprogrammet! Grattis!
  Och vilka fina bilder.

  • Reply Mikaela 25 augusti, 2015 at 21:40

   Tack! Gått några första dagar nu och det känns som en bra första kurs hittills! 🙂

 • Reply ISA 20 augusti, 2015 at 16:42

  men hallå tjejen!! hur bra var inte de bra sakerna!? grattis till plugget. Och ja, drygt att pendla men du får helt enkelt göra effektiva saker då, typ blogga/maila/plugga. Ska du gå på SU? bor ju preciiis där *hint*

  • Reply Mikaela 25 augusti, 2015 at 21:42

   Jag fattar inte hur folk kan göra effektiva saker på tåget? För det första så är det ju så liiiite plats på pendeltågen? Eller menar du att göra det på mobilen? Ja det skulle kanske vara ett alternativ iofs. Men ogillar att skriva långa saker på mobilen… Det satt en tjej bredvid mig idag med en laptop i knät, men min är ganska stor för att jag ska kunna spela på den också så det känns ganska otympligt…
   Japp, det är SU! Jaha, gör du? Vart då någonstans? Jag är så jävla lost på campusområdet alltså. Började min första dag med att gå vilse, nästan börja gråta och komma sent. Bra jobbat liksom!!

 • Reply Jess 20 augusti, 2015 at 20:56

  Så mycket att kommentera egentligen men först och främst, hurra för tomaten! Haha okej, kanske lite större att komma in på skola men jaja 😉 Och ahh, är så stressad för MM. Hade en idé om vad jag ville göra redan samma dag som temat presenterades men hjälp vad tiden bara försvinner och nu ska jag bort i helgen och kommer inte hinna göra det jag vill då heller. Hoppas vi båda kommer på något vi blir nöjda med i slutändan iaf 🙂

  • Reply Mikaela 25 augusti, 2015 at 21:43

   Haha nej men tomaten är värd att hurra för! Fortfarande den enda i sitt slag som fått färg, men men det kommer väl!

 • Reply Sanna | Beauty & Design 21 augusti, 2015 at 10:07

  Stort grattis till att du kom in på mastern 🙂 Jobbigt med pendligen, men tänk såhär: Vi bor Söder om Söder, i Hägersten. För oss tar det drygt två timmar att pendla varje dag, och då bor vi liksom inte ens långt från våra jobb, men det är så jäääkla stressigt på morgonen, och mycket byten och stopp och allt 🙁

 • Reply ami 23 augusti, 2015 at 21:38

  Sådana där listor tycker jag är jättespännande att läsa 🙂

 • Reply Anonym 25 augusti, 2015 at 11:51

  Åh stort megagrattis till utbildning, jobbet och tomaten och allt det andra braiga. Heja, heja dig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.