Monthly Makers

Monthly makers inspiration: textil

 

Lampa av virkade dukar.

 

Den här månaden är det Beatrice på Herbariumet som är värd för Monthly Makers och temat är textil! Ett väldigt brett materialtema som man kan tolka lite hur som helst. Jag tänkte först att det inte är något jag arbetat så mycket med tidigare (jämfört med Alicias inspirationsinlägg med över 40 makalösa grejer hon gjort i textil!), men jag hittade ändå en del grejer jag skapat som faktiskt är i textil.

 

 

Tygkassar! Den översta är handmålad med en textilpenna och den undre tryckt med transferpapper!

 

 

Tröja målad med textilpenna.

 

 

Betongkruka av virkade dukar.

 

Och det var ungefär det! Inget material jag är jättebevandrad i med andra ord, men det ska bli spännande att lära känna det mer! Jag har jättelänge tänkt att jag ska lära mig sy mera, så jag funderar på att kidnappa min mammas symaskin och hitta på någonting.

 

 

Och slutligen ett gäng bilder från Pinterest. Kolla gärna min board DIY: Textiles för originalkällorna till dessa bilder och mer inspiration! Och vill ni ha ännu mer inspiration så har även Sandra och Beata gjort inspirationsinlägg!

 

Vet du inte vad Monthly Makers är? Du kan läsa mer här, annars kan man sammanfatta det såhär: Monthly Makers är en kreativ utmaning som pågår hela året. Det är 12 teman för 12 månader och 12 bloggar som är värdar för varsitt tema. Vi som håller i MM är: AgnesAliciaAnna MaríaAnnicaBeata,BeatriceElsaEmelieJessicaJessicaSandra och jag! Men alla som vill får vara med och skapa! Månadens värd för Monthly Makers är Beatrice och den 25:e lägger hon upp sitt bidrag till temat. På hennes inlägg länkar man till sitt eget bidrag eller använder #monthlymakers på instagram. Har man varken blogg eller instagram går det också bra att posta på vår facebooksida!

 

Har ni kommit på vad ni ska skapa än på temat?
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Alicia 16 augusti, 2015 at 10:42

  OMG mjautröjan!!! Alltså sååå fin! <3

 • Reply Anonym 16 augusti, 2015 at 13:57

  <3tygpåsen<3 tror jag vet vad jag ska göra 🙂 /My

 • Reply Sandra 19 augusti, 2015 at 07:12

  Så mycket du har gjort på temat! Har du kommit på vad du ska göra än? Jag är redan färdig med mitt bidrag men vill uppgradera det på något sätt pga inte helt 100% nöjd. Aah, känns pirrigt att vara färdig i tid för en gångs skull 😉

 • Reply Sanna | Beauty & Design 19 augusti, 2015 at 09:28

  Men wow, tygkassarna är verkligen så fina 🙂 Du är så himla duktig, Mikaela!

 • Reply Jess 20 augusti, 2015 at 20:31

  Kommer ihåg första gången jag såg kattröjan, blev så himla förtjust i den och det är jag fortfarande!

  • Reply Mikaela 25 augusti, 2015 at 21:35

   Åh vad kul att höra! Jag tror banne mig jag måste göra en liknande till mig själv för den här var en julklapp!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.