Konst

Steglits


Hurra mitt sug att skapa håller sakta på att återvända, det har verkligen varit på paus under en längre tid nu. Vilket också är en anledning till att jag älskar Monthly Makers, det har liksom tvingat mig att skapa ändå trots att jag inte haft någon riktig inspiration och det är jag tacksam för. Men det känns som det är på väg tillbaka nu, jag hoppas det. Den här veckan har jag (hittills) gjort tre kreativa grejer vilket är ungefär lika mycket jag gjort på tre månader. Det enda jag har orkat göra är att fotografera, vilket nog också har synts i bloggen.


I alla fall, det jag skulle komma till var att en av de grejer som blivit till den här veckan är den här steglitsen i akvarell. Den kom till efter att Sandra kommenterat att hon hade sett en steglits och jag bara kände hur jag måste måla en akvarellsteglits. Och såhär blev den! Jag är mest nöjd med huvudet och minst med benen, men på det stora hela gillar jag den. Vad tycker ni?


Den finns också uppe på min Society6-shop som jag inte nämnt på ett tag!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Louie 24 juli, 2015 at 14:23

  Alltid kul när skaparsuget kommer tillbaka 🙂
  Den blev jättefin! 😀

 • Reply shazi 24 juli, 2015 at 15:21

  fint

 • Reply ISA 24 juli, 2015 at 16:05

  så härligt när det där suget börjar komma tillbaka ju. och "kreativiteten flödar" haha.
  Har du mycket jobb kvar i sommar förresten? Jag kör en vecka till, nästan lite panik att va ledig hela augusti. Mvh sämst på att vara sysslolös.

  Ps. Snygg karl du har. Trodde du var singel. hihi. KRAM

 • Reply Jess 24 juli, 2015 at 21:50

  Härligt att hitta tillbaka till skaparlusten! Ser fram emot ditt bidrag till mm denna månad 😀

  • Reply Mikaela 25 juli, 2015 at 11:21

   Det kommer under dagen, måste bara färdigställa och fotografera det 😉

 • Reply Carina 25 juli, 2015 at 00:22

  Fint, det var verkligen evigheter sedan jag målade och tecknade och det är ju så himla roligt egentligen 🙂

 • Reply My 26 juli, 2015 at 18:18

  Fint! Gillar hur du också fått till en snygg bakgrund, tycker det kan va svårt ibland att få till enkla snygga bakgrunder som inte tar för mycket fokus från själva motivet 🙂

 • Reply Vajb 29 juli, 2015 at 03:30

  Så fin den blev!
  Alltid lika härligt när skaparlusten återvänder 🙂

 • Reply Sanna | Beauty & Design 31 juli, 2015 at 08:23

  Åh vad fin den blev! Ska lätt kolla in din webbshop 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.