DIY & Skapande

Monthly makers inspiration tema rymden

 

Den här gången är det Jess som är värd och temat är rymden! Jag har inte skapat så mycket på temat tidigare insåg jag, men hittade två saker i arkivet som passar in! Den här stjärnbilds/galaxtavlan till exempel! Det är stjärnbilden för kräftans stjärntecken och beskrivningen till hur man gör hittar ni här!

 

 

Det andra jag skapat tidigare är den här månklockan som det känns som jag tjatar om, men jag gillar den verkligen! Jag är ganska sugen på att skapa något som har med månar eller planeter att göra den här månaden, men vi får se vad det blir!

 

 

Eller det här kan förresten också tolkas in i tema rymden, min serie av stjärntecken-illustrationer! Här ser ni lejonet, fiskarna och tvillingarna i form av katter! De kommer ju från början från stjärnbilder (Visst är det så? Alla stjärntecken har i alla fall en stjärnbild!) och stjärnor finns ju i allra högsta grad i rymden. Hela serien kan ni ser här (innan jag lärde mig att fixa till bilderna mer i PS).

 

För mer inspiration kolla de här inläggen hos Alicia, Anna María, Jess, Sandra och Beata!

 

Vet du inte vad Monthly Makers är? Du kan läsa mer här, annars kan man sammanfatta det såhär: Monthly Makers är en kreativ utmaning som pågår hela året. Det är 12 teman för 12 månader och 12 bloggar som är värdar för varsitt tema. Vi som håller i MM är: AgnesAliciaAnna MaríaAnnicaBeata,BeatriceElsaEmelieJessicaJessicaSandra och jag! Men alla som vill får vara med och skapa! Månadens värd för Monthly Makers är Jess och den 25:e lägger hon upp sitt bidrag till temat. På hennes inlägg länkar man till sitt eget bidrag eller använder #monthlymakers på instagram. Har man varken blogg eller instagram går det också bra att posta på vår facebooksida!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Jess 15 juli, 2015 at 18:54

  Alltså, månklockan är så jädrans snygg!

  • Reply Mikaela 18 juli, 2015 at 13:01

   Älskar den! 😀 😀

 • Reply Vajb 16 juli, 2015 at 00:06

  Jag gillar dina stjärntecken-bilder! Så härligt fulla med mönster! 🙂

  • Reply Mikaela 18 juli, 2015 at 13:01

   Tack! Jag tröttnade totalt på den stilen ett tag när det exploderade och fanns precis överallt, men suget börjar komma tillbaka lite 🙂

 • Reply Sanna | Beauty & Design 16 juli, 2015 at 11:25

  Wow, jättefina 🙂 Det var superfint, det du gjort för stjärntecknena 🙂

 • Reply Anonym 18 juli, 2015 at 16:43

  Jättefin klocka! Gillar att det verkligen ser ut som att det är ett klot och inte bara en platt skiva 🙂 /My

 • Reply Alicia 24 juli, 2015 at 18:04

  Månklockan är verkligen sagolik! Kul med stjärnteckenillustrationer också – gjorde du alla 12? Mvh nyfiken på hur du tolkade skytten!

 • Reply Karl Anton 24 juli, 2016 at 12:24

  Fiskarna är så sjukt jädrans snygga. Såg dessa på Society6. Finns det någon chans att du kan lägga upp fjädern i högupplöst? <3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.