Allmänt

Nu har jag en kandidatexamen!

Igår var ingen vanlig dag, för det var examensdag! Så nu kan jag väl kalla mig för biolog på riktigt då, hurra!  Fast helt klar med universtet är jag inte ändå, även om jag nu har en kandidatexamen så ska jag läsa en masterexamen också. Så om två år är jag väl klar på riktigt! Det återstår bara att se vilken master det blir, jag har sökt marinbiologi i Stockholm och så ekologi/naturvård här i Uppsala i andra hand. Men det är ju havet som mitt hjärta slår lite extra hårt för så håller tummarna för Stockholm! Det tråkigaste med att plugga där och inte här är att inte få hänga med de här fina människorna varje dag! Men jag hade tänkt bo kvar i Uppsala och i såfall pendla till Stockholm så de flesta som är kvar i stan kommer jag nog träffa ändå hoppas jag.
Det var i alla fall en väldigt trevlig dag med ceremoni och efterföljande sittning. Efter det gick vi till ekoparken och hängde där och drack vin i kvällssolen. Mycket trevligt! Fast mindre trevligt att idag ha som arbetsuppgift att fylla på burkar med konserverade djur med 85% etanol :))))
Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply hmle 11 juni, 2015 at 22:11

  Stort grattis, grymt jobbat!

 • Reply Anonym 12 juni, 2015 at 07:47

  Alltså grattis som fasiken! Så grym du är som gjort klart den första tiden och fått din kandidatexamen. Hurra!

 • Reply Beata 12 juni, 2015 at 10:03

  gratttiiis!!!

 • Reply Jennifer 12 juni, 2015 at 10:18

  Bra jobbat, grattis!!

 • Reply Sanna | Beauty & Design 12 juni, 2015 at 10:32

  Åh, stooort grattis! 🙂

 • Reply ISA 12 juni, 2015 at 15:32

  GRATTIS! så stort ändå, hoppas du kommer grym stolthet!

  SVAR: Oh, den är lite jobbig ändå när man får lönen så "långt" efter, vill egentligen bara ha den i fickan direkt. ahha! men kanske bra för mig att öva upp tålamodet lite! Hoppas du och spindlarna och krypen haft en mysig dag och fått lite sol iaf! kram

 • Reply Jess 12 juni, 2015 at 16:36

  Grattis! 😀 Spännande med master, håller tummarna för att det blir marinbiologi. Jag har funderat på det med master och skulle nog trivas med två år till på högskola/universitet men ja, något håller tillbaka ändå.

 • Reply Vajb 15 juni, 2015 at 01:03

  Grattis! 🙂

 • Reply Anonym 25 juni, 2015 at 13:14

  Grattis lite i efterskott! Vilka fina klänningar alla hade också 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.