Allmänt

4 saker en söndag


Hoppas ni haft en fin midsommar trots dåligt väder runt om i landet! Jag gjorde faktiskt absolut ingenting, har varit så himla trött hela veckan och var så sjukt opepp på att åka iväg till något lantställe och sova över. Så vi var bara hemma och lagade sjukt goda hamburgare till middag och såg på film. Men det var inte det jag skulle skriva om utan fyra andra saker!


1. Månadens värd för Monthly Makers är Sandra och temat har ni fått rösta fram via vår Facebooksida. Det blev mönster! Den 25:e kommer Sandra att blogga sitt bidrag och så kan man lämna in sina verk på hennes blogg eller via #monthlymakers på instagram. Jag gjorde färdigt en grej idag som jag tror ska bli mitt bidrag den här gången, dyker upp här om någon dag!


2. Jag fotade lite fågelbebisar igår! Den ovan är en ung grönfink och den under är en sädesärla. Så gulliga!


3. Nu när det är sommar igen är det perfekta tider för betonggjutning igen! Jag har inte hunnit göra någonting än detta år, jag brukar bara gjuta hemma hos mina föräldrar och jag har inte haft tid att vara där så mycket. Men snart så! Kolla min stora nybörjarguide till betonggjutning här om du är sugen på att testa!


4. Jag blev för första gången i mitt liv getingstucken igår, fan vad ont det gjorde. Min arm är fortfarande svullen, röd och öm. Det verkrar som att ett gäng getingar har bosatt sig på vår balkong och jag vågar knappt gå ut och vattna mina odlingar. Ingen som har något bra husmorsknep mot getingar? Jag misstänker att de byggt bo någonstans, kanske under trallgolvet för de kryper omkring längs golvet mycket. De är hur som helst ganska aggressiva vilket jag fick erfara igår. Aj.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Anonym 21 juni, 2015 at 18:00

  vackert

 • Reply ISA 21 juni, 2015 at 19:15

  vad skönt att bara vara hemma om det är vad man känner för! hoppas du är piggare nu och redo för nya tag med de läskiga djuren i glasburkarna 😉 haha! kram!

 • Reply Amanda 22 juni, 2015 at 12:33

  Vilka fina bilder! 🙂
  AJJ att bli getingstucken, minns hur jäkla ont det gör!!

  • Reply Mikaela 24 juni, 2015 at 08:23

   Tack! Ja jag blev typ lite traumatiserad, har aldrig varit rädd för getingar förut men nu har jag börjat skrika om de flyger över huvudet på mig 😛

 • Reply ISA 22 juni, 2015 at 15:22

  SVAR: Ja, den börjar återhämta sig, men fortfarande lite ledsen 😉

  JAG VET!!!! så jäkla otippat. Vet inte alls varför, kanske ska de gå över till internet mer och mer. Blev också såå ledsen, är ju sån bra inspokälla om inte annat att gå dit och sukta 😉 Men hallå! Zara är toppen med, kul att det kommer till Uppis! var ska de ligga? i City eller gränby? KRAM!

 • Reply Caroline Blomberg 22 juni, 2015 at 18:38

  Men åh härligt ändå att ta det lugnt på midsommar!

 • Reply Anonym 23 juni, 2015 at 08:13

  Älskar dina fågelfoton! Så tråkigt med getingstickt bara 🙁

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.