Allmänt

Hej!

Hej på er! Den här pausen blev visst längre än jag hade tänkt, jag trodde att det kanske skulle ta en vecka eller så, men nu har det nästan gått en månad. Och mitt liv har inte direkt klarnat upp sig (tvärtom snarare), men jag saknar bloggen! Så jag tänker att jag mjukstartar lite grann igen nu. Jag är just nu på fältkurs med skolan på västkusten fram till mitten av maj ungefär så det finns hur som helst inte tid för att uppdatera dagligen, men ett par gånger i veckan kanske i alla fall tills jag kommer hem igen tänker jag och då kör vi som vanligt hoppas jag. Jag måste bara redigera lite foton jag tagit här borta så ska jag skriva ett inlägg om vad jag sysslat med sedan sist! Och tack för alla era fina kommentarer och att ni fortfarande kikar in här trots att jag varit borta så länge, det gör mig verkligen jätteglad. 
 
Tills vidare så glöm inte bort månadens Monthly Makers hos Elsa som är värd den här gången! Eftersom mitt liv är allmänt kaos och jag åkte bort på kurs så har jag inte kunnat bidra med något den här månaden, men kolla in vad alla andra har gjort för fantastiska saker! Vi som håller i Monthly Makers är jag, Sandra, Alicia, Jessica, Jessica, Elsa, Emelie, Agnes, Beatrice, Annica, Anna María och Beata
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Jess 26 april, 2015 at 21:05

  Vad tråkigt att höra att det inte blivit bättre, men vad glad jag blir ändå att du är tillbaka! 🙂 Har saknat dig och din blogg.

  • Reply Mikaela 27 april, 2015 at 18:44

   Kul att höra, känns kul att börja igen, även om det blir lite trögt i början! 🙂

 • Reply Sandra - Frihetsvindar 26 april, 2015 at 21:59

  Hej! Blir spännande att se bilder på dina senaste äventyr <3

 • Reply Borgmästaren 27 april, 2015 at 22:05

  Tråkigt att höra att saker gått "from bad to worse" typ. Hoppas det ljusnar för dig snart och kul att du återvänt!

  • Reply Mikaela 1 maj, 2015 at 14:42

   Tack, det hoppas jag med!

 • Reply Anonym 29 april, 2015 at 12:55

  Jippie att du kommer tillbaka hit 😀

 • Reply ISA 30 april, 2015 at 09:40

  har kikat in här ibland för att se om du är back, skönt att du känner dig "redo" nu. Stor kram!

 • Reply Anonym 9 maj, 2015 at 23:32

  Åh jag hade inte märkt att du var tillbaka, vad roligt! 🙂

  • Reply Mikaela 9 maj, 2015 at 23:35

   Försöker komma tillbaka sakta men säkert 🙂 Nu är jag hemma igen och har lite mer tid också så snart blir det förhoppningsvis som vanligt här! Har bara så jäkla många bilder att gå igenom och det tar sååån tid 😛

 • Reply Anonym 9 maj, 2015 at 23:39

  Du kan ju ta det i din egen takt, bloggen finns ju kvar. 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.