Konst

Wild Animals in Sweden

Ah, men lägg av! Kolla vad snygg Lovisa (aka Polichinelle) är i en av mina t-shirts! Trycket heter Wild Animals in Sweden och den här veckan är det fri frakt på shoppen! Klicka här om ni vill bli lika fäb som Lovisa! Erbjudandet gäller på allt utom inramad konst, canvas, mattor och klockor! En nyhet är förresten att trycken numera går att köpa på väggbonader!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anonym 18 mars, 2015 at 19:53

  Supersnygg topp!

 • Reply Louie 18 mars, 2015 at 21:19

  Åh va snygg det var på tröja 😀

  • Reply Mikaela 18 mars, 2015 at 22:14

   Eller hur, jag gillar det också! Och allt är snyggt på Lovisa!

 • Reply Beatrice 18 mars, 2015 at 22:11

  Hon är ju så sabla snygg i allt också, hehe! Gillar dock trycket, hade velat ha på tygkasse, men gillar inte att deras har svarta band och är rundade? Vill ha klassisk tygkasse liksom 🙁

  • Reply Mikaela 18 mars, 2015 at 22:13

   Jag köpte en tygkasse av mig själv, har inte hunnit ta några bra bilder på den än men jag gillar den! Den känns verkligen rejäl och tålig och det är ju bra! Jag brukar ta den till mataffären. Rymlig är den också! Jag köpte mellanstorleken. De svarta banden passar väl olika bra till olika bilder, och ibland vore det finare med vitt, men jag tycker att det funkar! 🙂 Jag ska fota min kasse i detalj snart så du får se hur den ser ut IRL!

 • Reply Anonym 19 mars, 2015 at 07:36

  Tyckte att det var så roligt att se den här på Lovisa 🙂 Hoppas att det boostar ditt självförtroende lite när det gäller din konst. Du är grym!

  • Reply Mikaela 19 mars, 2015 at 22:35

   Ja så himla kul! 😀 Lite boostad blev jag allt! 🙂 Tack!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.