Allmänt

Vårtecken

Nu börjar det väl ändå bli vår på riktigt? Gatorna sopas rena från vinterns grus, flyttfåglarna återvänder och det kvittras som sjutton i nästan varje träd. Solen börjar faktiskt på riktigt värma lite och människor ser i allmänhet gladare ut när de går runt på stan. En del har till och med slängt alla varma kläder och går barbenta i shorts. Andra springer mot uteserveringarna som knappt hunnit plocka fram utemöblerna. Intressant egentligen hur mycket vi (åtminstone många av oss) påverkas av vädret. Just nu ligger verkligen all den bästa tiden på året framför oss, det känns lite som den känslan när man bara väntar på att startskottet ska gå vid en löpartävling. Den lite kittlande spänningen inför vad som komma skall. Eller så känner åtminstone jag! Jag längtar efter att sitta barbent och dingla med fötterna ner mot fyrisån med en glass i munnen, promenera hem mitt i natten fast det ändå är ljust, picknickar i gräset, grillad god mat med massa vänner, flytta ut odlingarna på balkongen och kunna plocka färska kryddor och sallad till maten… Snart så är vi där!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sanna Preifelt ❤ 16 mars, 2015 at 09:41

  Gud så vackert 🙂 jag har faktiskt, hittills, inte sett en enda blomma… Men jag får nog gå på jakt ;P haha

  • Reply Mikaela 16 mars, 2015 at 12:40

   De finns nog där om du kollar lite 😀 Sett lite blåsippeknoppar i skogen redan, men de här krokusarna är i min mammas rabatt. Men det finns nog säkert i parker och dylikt runt om i stan 🙂

 • Reply Alicia 17 mars, 2015 at 01:00

  Åh, jaaaa!! Jag är fortfarande i det nyvakna stadiet när det inte så mycket pirrar vid tanken på framtiden än men bara är så skönt att vara. Är superpåverkad av årstider och väder och den här vändpunkten nu är så himla tydlig. Jag borde ge mig ut på en utflykt och bara traska ett tag med solen i ögonen, hälsa knopparna välkomna och sätta ut ull till småfåglarna i alla buskage i hela stan.

 • Reply Johan 18 mars, 2015 at 20:23

  Fina bilder.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.