Allmänt

Vad jag inte gör

Jag är förmodligen sist på bollen, men jag kände också för att fylla i den här listan som har cirkulerat runt. Jag tror att det var Julia som var först! Här är i alla fall en lista på saker jag inte gör.
 • Jag börjar inte med saker i tid.
 • Jag klär inte på mig ordentligt om jag bara ska vara hemma.
 • Jag läser inga andra böcker än kurslitteratur om terminerna.
 • Jag använder inte alltid tandtråd.
 • Jag sminkar mig nästan aldrig, i princip bara om jag ska på fest.
 • Jag ringer helst inte utan smsar hellre.
 • Jag svarar inte när okända nummer ringer.
 • Jag tvättar inte förrän jag verkligen inte har någonting att ta på mig.
 • Jag äter inte fisk.
 • Jag försöker undvika restauranger som serverar scampiräkor.
 • Jag gillar inte att förlora i spel.
 • Jag pratar inte långsamt.
 • Jag gillar inte högtalaren som tillhör grannarna under oss. (Nu har de dessutom börjat spela instrument själva, samma slinga om och om igen. Igårgick de loss med musiken ungefär vid 01-tiden.)
Vad för saker gör ni inte?
Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Jess 5 mars, 2015 at 16:46

  Haha åh, känner igen mig i en hel del punkter på din lista. Undviker att ringa in i det längsta och svarar ytterst sällan när ett okänt nummer ringer. Har dock börjat göra det nu när jag söker jobb, vill inte riskera att missa ett samtal om det skulle råka vara ett svar på en ansökan jag skickat 😛 Men avskyr sekunderna innan jag vågar trycka på svara, fy alltså.

  • Reply Mikaela 5 mars, 2015 at 18:12

   Samma här! Men oftast är det inget jobberbjudande utan telefonförsäljare ändå 🙁

 • Reply Vilma 5 mars, 2015 at 18:41

  Känner igen mig i massor, ahah

 • Reply Anonym 6 mars, 2015 at 07:40

  Känner också igen mig på många av punkterna men använder aldrig tandtråd 🙁 Tvättar ofta och klär alltid på mig ordentligt men i övrigt tar jag så dålig hand om mig själv så det inte är sant. Har bara inget intresse av skönhet på det sättet men ja, att flossa handlar ju inte om att vara fin så jag kanske borde inse att det är för mitt eget bästa och bara göra det! Vet inte vad det är som tar emot men det är likadant med vitaminer och liknande, kan vara duktig och ta tre sen glömmer jag det och får nästan ett raseriutbrott när Viktor tjatar på mig att jag ska äta mina vitaminer. Haha så skumt!

 • Reply Aaa 6 mars, 2015 at 16:41

  Intressant att läsa din lista, gjorde en egen nyligen.

 • Reply Anonym 7 mars, 2015 at 12:31

  Åh det där med kurslitteraturen känner jag igen! Det är verkligen en av fördelarna med att vara färdigpluggad. 🙂

  • Reply Mikaela 8 mars, 2015 at 22:38

   Jaaa, längtar till att ha ork att läsa mer! Vilket förmodligen blir om två år… 😛 Har du hunnit kika på frakten förresten? 🙂

 • Reply Sanna Preifelt 8 mars, 2015 at 18:01

  Åh vad bra lista 🙂 Har sett denna lite överallt, och funderat på att göra den jag med 🙂 Ska se om jag får till det 😉

 • Reply Alicia 11 mars, 2015 at 21:57

  Alltså jag gillar den här listan. Man lär känna varann på ett så kul sätt! Jag kanske ska vara ÄNNU senare än du och haka på själv 😛

  Och jag känner igen mig i en del du beskriver, hehe. Har suuupertelefonfobi och HATAR att tandtråda. Alltså sämsta grejen! Inte har det gjort någon skillnad de perioder jag gjort det heller. HUMBUG säger jag!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.