Biologi, Konst

Posterillustration

Nästa vecka ska vi ha en posterutställning för uppsatserna vi skrivit. Jag skriver ju som jag nämnt tidigare om hur den oäkta karettsköldpaddan påverkas av marint plastavfall. Jag tänker att jag kan skriva lite mer om vad jag tar upp i uppsatsen när den är slutinlämnad och klar! Kanske i mars månads biologifakta? Jag ville hemskt gärna hinna illustrera en egen bild till postern, och egentligen hade jag väl inte tid men jag tog mig tid och målade den här bilden häromdagen. Den är gjord i akvarell och tusch, och jag är mest nöjd med den vänstra sköldaddan som äter en plastpåse.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jennifer 12 mars, 2015 at 22:45

  Jättefin bild!

 • Reply Sandra - Frihetsvindar 15 mars, 2015 at 14:02

  Vad fin!
  Ska bli spännande att läsa om sköldpaddorna och plasten…

  • Reply Mikaela 15 mars, 2015 at 16:49

   Tack! Jag kommer förmodligen att länka till hela min uppsats om man är intresserad, men skriva ett lite kortare utdrag för bloggen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.