Konst

Porträttbeställning

Jag håller på och jobbar med porträttbeställning jag fick för ett tag sedan. Det är svårt att försöka få det att likna en person man bara har sett en enda bild av. Jag kanske tycker att det blir likt den bilden jag utgår från, medan personen på bilden kanske inte alls känner igen sig. Svårt! Men det är ganska tillfredsställande att halvkolla på en serie och sitta och skugga med blyerts. Återkommer med det färdiga resultatet när det blir färdigt. För övrigt är det fri frakt på min shop fram till 8 mars nu via den här länken!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Anonym 2 mars, 2015 at 14:31

  Du är så himla duktig 🙂

 • Reply Sanna Preifelt 2 mars, 2015 at 14:31

  Du är så himla duktig 🙂

 • Reply lovisa 3 mars, 2015 at 10:18

  jösses vilken fin shop du har! älskar älskar flera tshirttryck, men fick hia mig lite och bara beställa en. yey! <3

 • Reply lovisa 3 mars, 2015 at 11:34

  nu har jag beställt, yeah! (följde länken men fick dock inte fri frakt ändå, upptäckte jag :/

 • Reply AgnesBlixa 4 mars, 2015 at 10:38

  Häftigt att du målar porträtt. <3

 • Reply AgnesBlixa 4 mars, 2015 at 10:38

  Häftigt att du målar porträtt. <3

  • Reply Mikaela 4 mars, 2015 at 12:25

   Det är både kul och svårt! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.