Allmänt

Hipp hipp hurra!

Tjoho, idag fyller jag 26 år! På bilden är jag nog ca 5 år. Dock känns det himla tråkigt att min pojkvän är bortrest och förblir så typ två veckor till. Ingen som kommer och väcker en på morgonen med frukost på sängen när man bor själv. Men jag ska äta middag med min familj sedan i alla fall, så jag kommer inte tillbringa hela dagen ensam! Jag hade egentligen tänkt göra ett sånt där ”Past birthdays” inlägg och se hur jag firat tidigare år, men jag insåg att jag bara har bilder från typ min 18-årsdag eller yngre och min 25-årsdag. Och att nästan allt ligger på min externa hårddisk som jag inte har här. Jag måste bli bättre på att dokumentera livet… Men vi kan väl kolla på en bild från förra året som jag faktiskt har på den här datorn!
Jag hade en fest med fantasy-tema och hade gjort roliga dekorationer och aktiviteter, tex trollstavar, en sorteringshatt, drakägg, ett enchanting table från Skyrim, en Speak friend and enter-välkomstskylt, quidditch beer pong osv. Bilder på det mesta hittar ni här! Jag var utklädd till Arwen och min mamma hade sytt en alvklänning till mig som inte syns så bra här på bilden tyvärr, men kan visa den en annan gång. Men det var en himla kul kväll! I år blir det nog ingen stor fest, men kanske en middag och lite sällskapsspel i helgen!
Nu ska jag tillbringa min födelsedag i sällskap med min uppsats, yeeeey….
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Anna María 17 mars, 2015 at 13:44

  Hurra och grattis på födelsedagen! Hoppas du får en fin dag!

 • Reply Louie 17 mars, 2015 at 18:31

  Grattis på födelsedagen! 🙂

 • Reply ISA 17 mars, 2015 at 18:57

  men hurra hurra! hoppas dagen blev fin trots plugg 😉 haha!

  • Reply Mikaela 18 mars, 2015 at 10:20

   Haha, jadå helt okej! Kom en bit på uppsatsen i alla fall, så hurra för det med!

 • Reply Jess 17 mars, 2015 at 19:03

  Stort grattis på födelsedagen! Hoppas du haft en kalasbra dag, trots uppsatsskrivande 😉

  • Reply Mikaela 18 mars, 2015 at 10:20

   Tack! 🙂 Jadå, den avslutades med norrsken för första gången i mitt liv så det var fantastiskt 😀

 • Reply Jennifer 17 mars, 2015 at 22:47

  Grattis på födelsedagen!!

 • Reply Sandra - Frihetsvindar 18 mars, 2015 at 12:08

  Grattis i efterskott så hemskt mycket! Hoppas dagen blev fin!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.