Allmänt

Vinn ett valfritt print!

Jag tänker att vi kickar igång den här helgen med något extra kul, nämligen en tävling! Det man kan vinna är ett valfritt A4-print av någon av mina illustrationer. Vilka som finns att välja på hittar ni här! Har du sett någon bild på bloggen som inte finns på Society6 så går de flesta av de bilderna med att fixa!
Hur gör man för att tävla?
Jag har lagt upp ett inlägg på min Facebooksida med tävlingen, dela och gilla det inlägget så är du med och tävlar! Extra plus i kanten om man gillar själva sidan också! Använder du inte Facebook? Det går också bra att dela det här inlägget på sin blogg eller instagram med, men kommentera isåfall det här inlägget så att jag vet att du är med och tävlar!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply N 6 februari, 2015 at 13:41

  FInt!

 • Reply sandra 6 februari, 2015 at 16:57

  Åh, hoppas en vinner! Jag har tävlat på facebook nu iallafall och håller tummarna *-* World in technicolour hade passat så fint hemma hos oss!

 • Reply sandra 7 februari, 2015 at 22:23

  Det ser jag fram emot! :3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.