Allmänt

Ny design!

Har ni sett vad fint det har blivit här på bloggen idag? Sanna hade en tävling i sin julkalender där man kunde vinna en bloggdesign gjord av henne, och jag vann! Jag är så himla himla glad över det för jag är verkligen sämst på html-koder och sånt. Stort megatack! Om man vill beställa en bloggdesign av henne går man in här! Vad tycker ni, visst blev det fint!?
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Moa | hobbyfotograf 7 februari, 2015 at 17:16

  Jätte fin som vanligt när hon gör designers 🙂

 • Reply Beatrice 7 februari, 2015 at 18:10

  Tycker den känns väldigt bra och väldigt du! Skönt att den är så ljus också. 🙂

  Önskar att jag kunde sånt här, men det kan jag verkligen inte alls… Försöker dock lära mig, så vi får se hur det går! Kanske kommer jag överraska mig själv. 🙂

 • Reply Beatrice 7 februari, 2015 at 18:33

  Åh, men hur snäll är du inte? Det finns massor jag vill ändra, hehe. Funderar på att lära mig på riktigt, alltså att gå en kurs, och sen bygga upp allt från scratch. Dock kanske det inte är helt optimalt, men det hade varit så kul att få göra allt själv och få det precis som man vill! Dock har jag kollat Sannas blogg nu en bra stund, och jag tror att jag snart har ändrat om lite igen! Bl. a. lagt in lite ikoner till sociala medier och sånt där, som jag verkligen saknar….

  • Reply Mikaela 7 februari, 2015 at 18:43

   Jag är också lite sugen på att gå en kurs och lära mig allt! Men det får i så fall vänta lite 😛 Ja, hon har väl en hel kategori med designtips om jag inte minns fel! Hon skriver för designadinblogg.se också tror jag! Tips att kolla in där om du inte redan gjort det 🙂

 • Reply Louie 8 februari, 2015 at 10:32

  Det blev jättefint 😀

  • Reply Mikaela 8 februari, 2015 at 15:07

   Tack jag gillar det också 😀

 • Reply Jess 8 februari, 2015 at 11:51

  Jättefint och härligt här inne! 🙂 Skulle också vilja göra om min design men orkar inte sätta mig in i det igen, haha.

  • Reply Mikaela 8 februari, 2015 at 15:06

   Tack! Nej det är ju en hel djungel det där! Om man inte använder det ofta så glömmer man bort så lätt 😛

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.