Konst

Night bird

Den här fågeln (som ska föreställa någon slags härfågel) tecknade jag igår när jag hade svårt att sova. Arten har funnits i Sverige men är sedan 2010 klassad som nationellt utdöd, eftersom att man är osäker på om den häckar i Sverige. Störst chans att se den har man på Öland där tidigare häckningar och flest antal observationer har gjorts! Himla fin fågel tycker jag, den ser så tropisk ut jämfört med andra fågelarter i Sverige. I alla fall, jag gillade den så pass mycket att jag la upp den på min shop på Society6! Fram till måndag kl 09.00 är det fri frakt på allt! Jag tycker den var lite extra fin på en tygväska!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply sandra 19 februari, 2015 at 13:49

  Superfin!!’
  Kan inte du visa någon gång hur det går till när du tecknar och sen visar hur du scannar och rättar till saker i datorn? Har en rätt ostadig hand och allt känns så jäkla handmålat om du förstår vad jag menar? Kan vara jag som är kass bara men vore ändå roligt att se!

 • Reply Louie 19 februari, 2015 at 16:51

  Åh så snygg!

 • Reply Jessica 20 februari, 2015 at 00:50

  Vilket fint motiv! Himla cool fågel och väskan var ju supersnygg!

 • Reply Sanna Preifelt ❤ 20 februari, 2015 at 14:32

  Så himla snygg, du är så jäkla duktig!

 • Reply Anonym 20 februari, 2015 at 16:59

  Vad fin den blev på tygpåse 😀

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.