Allmänt

Facebook och instagram

Nu har jag tagit mig i kragen lite och skapat både en facebook-sida och en instagram för mina alster. Facebooksidan tänker jag ska vara mer inriktad på just illustrationer, tavlor och sånt, medan på instagram får även allt annat skapande jag har för mig plats också, och eventuellt lite växter och odling också! Så ni får hemskt gärna följa mig där, och jag vill gärna följa era instagramkonton också! Facebook hittar ni här och så mpv_art på instagram.
Utöver detta så vill jag också tipsa om att det är fri frakt på min shop just nu via denna länk! Gäller fram till kl 09.00 den 9 februari! De senaste nyheterna är de geometriska djuren i olika varianter!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anonym 6 februari, 2015 at 13:56

    gud så snyggt

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.