Växter & odling

Ett besök på Plantagen senare

Jag och mamma åkte till Plantagen i veckan. Jag skulle egentligen kolla på växtbelysning, men så råkade vi stanna ganska länge vid suckulenthyllan… Det fanns elefantöra där! Jag har velat ha en sån ett bra tag nu så jag blev jätteglad! Det är nästan så att jag måste åka tillbaka och köpa en till. En taggig suckulent jag inte kan namnet på slank också ner i korgen.
Det gjorde även de här två minisuckulenterna. Den första är någon sorts aloe vera och den andra är någon kaktusgrej tror jag. Den har små taggar i alla fall?
Apropå kaktusar så har jag en till liten minikaktus med rosa blommor. Den har blommat konstanst sen jag köpte den, vilket jag tror var i somras om inte ännu tidigare. Det är samma blommor som aldrig vissnar ner. Är det normalt beteende för en kaktus? Fint är det i alla fall! Jag kände lite hur min inre crazy plant lady vaknade till liv igen efter att ha gått lite halvt i ide under vintern, nu vill jag bara ha fler växter! Överallt i hela lägenheten helst!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply maja 2 februari, 2015 at 12:50

  Elefantöra ska bli min nästa växt!

  • Reply Mikaela 3 februari, 2015 at 10:17

   Det tycker jag! 😀

 • Reply Jess 2 februari, 2015 at 14:01

  Vilken stor elefantöra du fick tag i! Köpte en på blomsterlandet för några veckor sedan och där var alla betydligt mindre, men den växer väl till sig hoppas jag 🙂 Är för övrigt precis som du och vill ha gröna växter överallt, det är så fint och hemtrevligt med växter 🙂

 • Reply Annica 4 februari, 2015 at 14:44

  Åh elefantörat var ju superfint! Det måste jag nog också skaffa (och få att försöka överleva), av någon anledning så tycker mina inomhusväxter inte om mig haha

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.