Konst

Work in progress…


Jag var sugen på att göra ett blyertsporträtt igår och såhär långt har jag kommit hittills. Tanken är att det ska bli Allison och Noah ur The Affair (tack för tipset Sandra!). Fast jag tror att jag kommer misslyckas totalt på Noah, han ser redan jättemuppig ut. Vi får se! Men jag är hyfsat nöjd med hur Allison ser ut att bli, jag hoppas att man kan se att det ska föreställa henne. Jag borde verkligen teckna blyerts lite oftare, jag gör det kanske 4 gånger om året, men för varje gång känner jag att jag har blivit bättre! Hoppas att jag hinner bli färdig med bilden i helgen!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Silje 30 januari, 2015 at 13:17

  Allison er kjempelik, tror dette kan bli en veldig fin tegning 🙂

  • Reply Mikaela 31 januari, 2015 at 23:07

   Tack, jag hoppas det 🙂

 • Reply Silje 30 januari, 2015 at 13:17

  Allison er kjempelik, tror dette kan bli en veldig fin tegning 🙂

 • Reply Malin 30 januari, 2015 at 13:52

  Åh, såg med en gång att det var Allison och Noah blir säkert bra när skuggorna väl kommer dit. Jättefint!!

 • Reply Sandra 31 januari, 2015 at 16:31

  Men åh så duktig du är! Både jag och Viktor såg direkt vilka de var så oroa dig inte för att Noah skulle se konstig ut. Superfint!

  • Reply Mikaela 31 januari, 2015 at 23:07

   Åh, vad kul att ni gjorde det 😀 Tack!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.