Fotografering

Årets första (och bästa?) köp

Alltså åh, jag är så glad. Jag beställde en systemkamera på mellandagsrean och igår kom den fram. Som jag har längtat (i 8 dagar bara men ändå)! Jag blev så glad igår när jag fick sms om att den fanns att hämta ut att jag började skratta och pipa hysteriskt och klappa händerna som en säl, haha. Jag har aldrig haft en systemkamera förut, bara min kompaktkamera Canon G10 som skulle må bra av att lämnas in på service. Jag kommer definitivt ha kvar den också eftersom att jag har ett undervattenshus till den.
Det var redan mörkt igår när jag hämtade ut kameran, så jag har bara hunnit ta lite testbilder på vår julgran. Men känner redan att VILKEN skillnad mot min gamla kamera!
Men nu har jag alltså köpt en systemkamera också! Det blev en Canon EOS 1200D, mest för att det var ett himla bra pris och jag är en fattig student, men den verkar vara väldigt nybörjarvänlig också. Det blir nog himla bra det här! Jag ser så mycket fram emot att lära mig att fotografera bättre!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply F R I D A ▴ 3 januari, 2015 at 14:45

  men åh vad roligt! så skönt att ha en mindre också, de kan ju bli lite bökigt (och tungt!) att alltid ha men den stora kameran

  • Reply Mikaela 3 januari, 2015 at 20:56

   Ja, absolut. Fast den här var mycket lättare och nättare än vad jag hade trott faktiskt! Men min lilla kommer nog också komma till användning 🙂

 • Reply Beatrice 3 januari, 2015 at 20:20

  Åh, men gud så roligt! Första systemkameran kommer nog alltid vara nära hjärtat på dig, det är min, även om det är pappa som har den nu. Himla kul också när man kan uppgradera sig, grattis!

 • Reply Caroline Blomberg 4 januari, 2015 at 17:50

  åh inget dåligt köp där inte!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.