Konst

Raise it up, raise it up

Det har blivit lite mindre teckningar på sistone, men nu känner jag ett sug igen! Efter att ha sett det här fantastiska broderiet av Alicia Sivert inspirerat av min favoritlåt med Florence + The Machine, så fick jag en himla lust att teckna kaniner och harar. Jag gillar den, vad tycker ni? Den finns på min shop tillsammans med några andra nyheter, fram till 15 dec kl 09.00 får man fri frakt och 5 $ dollar rabatt via den HÄR länken.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Anonym 12 december, 2014 at 11:13

    Så duktig tecknare du är!! Helt underbar kanin÷)

  • Reply Alicia 28 december, 2014 at 13:50

    <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.