Allmänt

Julen

Hoppas ni har haft en fin jul! Det har vi, och än är det inte över med firandet ens! Vi började med att fira julafton med min familj och släkt. Det roligaste är att få höra vad barnen tänker om tomten, tydligen så är hans renar väldigt skygga och dessutom osynliga för alla utom tomten. Det är därför man inte kan gå ut och hälsa på dem när tomten är på besök. När tomten väl har kommit så utbrister 3-åringen ”Jag äääääääääälskar tomten!”, 8-åringen tyckte däremot att han var lite läskig.
Igår var vi med E’s familj här och åt massa mat, spelade spel och öppnade julklappar. Och idag ska vi vidare och fira med E’s släkt. Vi ska ut till någon gård de har hyrt och sova över där. Gissar på att det blir ännu mera sällskapsspel och mat! God fortsättning på er så hörs vi snart!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonym 28 december, 2014 at 08:25

    Låter som att ni har haft det jättebra 🙂 Mysigt att sova på en gård också ju.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.