Allmänt

Filmfest

Igår firade vi två av mina bästa vänner födelsedagar med en fest med filmtema! Jag erbjöd mig snabbt att hjälpa till att fixa dekorationer då jag tycker det är så himla roligt. Sedan hade jag inte så mycket tid som jag hade velat eftersom jag hade tenta dagen innan osv (som gick bra, så himla nöjd!). Men en stor dekoration byggde vi efter lite Pinterest-inspiration! Nämligen detta:
Två stora popcornaskar som det kommer ut en båge av ”popcorn” från. Det är två flyttkartongen vi målat och skurit till, och ballongerna är fästa på en lång båge av ståltråd som vi sedan tejpade fast mot väggen för att det skulle hållas uppe. Det blev himla bra och så var den liksom vid ingången till det stora rummet i festlokalen. Varje gäst som kom blev fotad under popcornbågen  av kvällens fotograf. Det var en så himla lyckad fest, jag lovar att visa fler bilder när jag fått dem, jag tog bara 3 stycken på hela kvällen för att det var så himla kul. Då får ni se vad jag klädde ut mig till!
Imorgon börjar min praktikperiod! Jag är lite nervös, men tror det kommer bli superkul. Jag ska vara på länsstyrelsen här i Uppsala och den här praktiken hör alltså till kursen Naturvård. Jag vet inte så mycket om vad vi faktiskt kommer få göra, vara med på möten och vad de nu gör, så ska vi skriva infotexter om olika naturreservat i länet och jobba lite i GIS med kartor till reservaten. Det är typ det jag vet, kommer bli väldigt spännande att se vad man faktiskt kan jobba med rent praktiskt som biolog!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Annie Bergström 7 december, 2014 at 18:45

  riktigt coolt!! 😀

 • Reply Emelie Ekman Lindqvist 7 december, 2014 at 22:49

  Super häftigt 🙂

 • Reply Anonym 8 december, 2014 at 07:27

  Vilken rolig idé 🙂 Ska bli otroligt roligt att få se bild på det du var (jag vet ju men onödigt att spoila om du vill hålla det hemligt :P) för det låter som en otroligt rolig utstyrsel!

 • Reply Jasmine 8 december, 2014 at 08:20

  Fin dekoration! Roligt att ha rekvisita utifrån festens tema.

  Lycka till på praktiken.

  Svar: Du ska ha tack för dina uppmuntrande ord angående att skriva tentor.

  Kram

  • Reply Mikaela 8 december, 2014 at 21:24

   Tack 🙂 Det var superkul!
   Det gick bra idag så jag hoppas att det kommer bli jättelärorika veckor 🙂

 • Reply Sanna Preifelt - JULKALENDER 8 december, 2014 at 11:15

  Men guuuuud vad roligt! Jag älskar teman och fester med roliga dekorationer. Det här var ju huuur kul som helst 😀

  • Reply Mikaela 8 december, 2014 at 21:20

   Jag älskar det också!!! Hade egentligen idéer på massa mer dekorationer, men hade tenta dagen innan så fick prioritera lite 🙂

 • Reply Joe 8 december, 2014 at 14:44

  WOW! Så kreativt 🙂

 • Reply LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams 8 december, 2014 at 23:41

  Snyggt! Kreativt! 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.