Konst

Vinterbjörn

Det här blev resultatet av helgens måleri. Jag tror att jag är klar i alla fall. En vintrig, färgglad björn! Måtten är 60 x 70 cm, och det är alltså akrylfärger som jag målat med. Jag växlar lite mellan att tycka jättemycket om den till att inte gilla den alls. I de stunderna jag inte gillar den tycker jag inte ens att det ser ut som en björn utan mer som en kapybara. Men för det mesta gillar jag den! Vad tycker ni?
Så himla svårt att få rätt färger på bild i vår mörka lägenhet. Den första bilden är mer korrekt vad det gäller färgerna, halsen är inte alls så mörk som det ser ut på den här bilden.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Louie 9 november, 2014 at 18:04

  jag tycker den är jättefin, härliga färger 😀

 • Reply Sanna Preifelt 9 november, 2014 at 20:08

  Wow, du är extremt duktig verkligen. Jag gillar verkligen färgerna, och hur perfekt den ser ut 🙂

  • Reply Mikaela 9 november, 2014 at 23:01

   Tusen tack! 🙂 Perfekt vet jag inte, hittar massa fel men så är jag ganska självkritisk också 😛 Men tack, blir jätteglad!

 • Reply Bella 11 november, 2014 at 11:48

  Åhh! Vad duktig du är! 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.