Konst

Torsdagstema – Musik

Den här veckans torsdagstema är musik! Jag har haft lite fullt upp med skolan och beställningar som fått gå före, men här är i alla fall mitt bidrag denna vecka. Lite lyrics från två Mumford and sons låtar som jag lyssnade jättemycket på för ungefär ett år sedan och som jag nu återupptäckt. Typografi är kanske inte min starkaste sida (även om den här bilden är min mest pinnade) men det är ju faktiskt kul! Alla andra bidrag denna vecka hittar ni hos Smäm!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Louise 13 november, 2014 at 19:44

  Nice 🙂

 • Reply Sanna Preifelt 13 november, 2014 at 21:22

  Åh, jag älskar sådana här typografiposters eller vad man ska säga 🙂 ♥

  • Reply Mikaela 13 november, 2014 at 21:31

   Jag med! Måste bara bli lite bättre på att skriva för fri hand (har egentligen världens fulaste handstil) så skulle det se bättre ut! Eller så kan man ju alltid göra i datorn, men det är inte riktigt samma känsla tycker jag 🙂

 • Reply Elin Erikson oljemålning 13 november, 2014 at 21:47

  Jättefint, tycker om variationen av typsnitt 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.