Konst, Okategoriserade

Torsdagstema – Man

Nu är första gången jag hinner vara med på torsdagstemat på ett par veckor! Den här veckan är nollfemnolltvå som satt temat MAN. Så här är mitt bidrag! Jag tecknar sällan män, tycker det är lite svårt. Men vad kul det var att teckna skägg! Tycker det är en så himla bra grej, torsdagstemat, man kommer igång och (i alla fall försöker) skapa någonting varje vecka. Kul med olika teman också så att man inte bara hamnar i samma spår, och roligast av allt är att se hur alla andra tolkat temat! För att se fler bidrag till veckans tema, klicka här!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sanna Preifelt 6 november, 2014 at 22:33

  Wow, vad duktig du är!

  • Reply Mikaela 6 november, 2014 at 23:56

   Tack! Vad glad jag blir 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.