Konst

Ett blyertsporträtt

Jag tror aldrig att jag visade den här bilden när jag gjorde den? Det var i somras någon gång som jag fick en beställning på det här porträttet, en tjej som ville ha sina föräldrar tecknade i blyerts till deras bröllopsdag, om ja inte minns fel. Det här var i alla fall slutresultatet! Jag är så sugen på att teckna lite mer i blyerts, men eftersom jag officiellt inte har något liv utöver skolan just nu så hinner jag inte med någonting som jag vill göra. Det kan ha varit ett av mina sämre beslut att plugga 150 % den här terminen, jag hinner ingenting, jag är trött hela tiden och orkar ingenting. Det vore så himla skönt om man hade höstlov på universitet, det hade verkligen behövts…
Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Klara 3 november, 2014 at 12:19

  Oj, inte fult ritat alltså…

 • Reply Lena 3 november, 2014 at 12:21

  jätte bra gjort.

  • Reply Mikaela 3 november, 2014 at 12:58

   Tack så mycket! 🙂

 • Reply Ulrika 3 november, 2014 at 20:57

  Åh, så tjusigt! Måste ha blivit en riktigt lyckad bröllopspresent!

 • Reply AgnesBlixa 3 november, 2014 at 22:12

  Wow vad coolt och bra gjort! 😀

 • Reply Anonym 4 november, 2014 at 08:00

  Verkligen superfint ritat. Roligt att du får lite uppdrag och sådär :)Hoppas att skolan lugnar ner sig snart så att du får pausa ut. Går du ner till 100% nästa termin? Eller hur lång tid har du kvar?

  • Reply Mikaela 4 november, 2014 at 19:53

   Tack! Ja, det är jättekul men just nu ännu en stressfaktor som jag känner att jag inte riktigt hinner med 🙁 Jag har egentligen sökt en kvällskurs utöver mina 100 % men just nu känner jag bara heeeeell no, så jag struntar nog i den! Har en termin kvar bara! Men det lutar lite åt att köra på en master också på en gång… Det kryllar tyvärr inte av jobb som biolog 😛

 • Reply Anonym 8 november, 2014 at 10:02

  Vad duktig du är!

 • Reply Småstadsfrun 8 november, 2014 at 20:11

  Vad fint! Kan bara tänka så glada de blev på bröllopsdagen.

 • Reply Moa Björnberg 11 november, 2014 at 14:09

  Fint!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.