Konst

Danger bear-tshirt

Om kudden från Society6 var lite av en besvikelse så var inte t-shirten det! Nog för att den är lite skrynklig på bilden men jag tror man ser hur den ser ut ändå? Det är alltså trycket ”Danger bear color mode” som min sambo ville ha på en t-shirt. Själva tyget känns mjukt och som att det är bra kvalité. Den var eventuellt lite bred i sidorna, men annars var den bra storleksmässigt! Den gråa färgen var jättesnygg och framförallt så ser trycket ut som det ska! Varje linje är rätt, färgåtergivningen är rätt och det ser ut som det gör på hemsidan. Det här är alltså V-neck tshirten som är i unisexmodell. Själva illustrationen är inspirerad av en låt av Kashmir som heter Danger bear. Via den här länken får ni fri frakt och 5 $ rabatt fram till imorgon kl. 09.00!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Sanna Preifelt 10 november, 2014 at 10:13

    Haha vad söt den var 🙂

  • Reply Anonym 16 november, 2014 at 15:16

    snygg

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.