Konst

Dags att vakna

Jag fortsätter lite på det miljöpolitiska temat och hur viktigt det är att ta hand om vår planet. Om vi inte vaknar nu och gör något åt problemet så är det snart alldeles för sent. Tyvärr krävs det väl att västvärlden drabbas av någon ordentlig katastrof orsakad av klimatförändringarna innan det görs några större åtgärder…. Så sämst att det för många krävs att man blir personligen drabbad för att man ska orka bry sig och skapa en förändring. Jag tänkte i alla fall lägga upp den här på min shop, men vet inte om jag ska med eller utan text? Det lutar lite åt utan, för visst är budskapet tydligt nog även utan texten? Vad tycker ni?
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anonym 24 november, 2014 at 15:38

  Gillar nog faktiskt den med texten bäst för då funkar den i fler sammanhang, där mottagaren kanske inte är helt hundra på vad meddelandet är. Då kopplar man snabbare ihop bilder på väckarklockan och jorden tror jag.

 • Reply Anonym 26 februari, 2015 at 19:28

  Jaaaaaaa, blir galen på världen emellanåt. Men som tur är finns det fina människor som gör allt för att vända på steken upp och ner, vilket behövs för att det ska ske en förändring.
  Gillar den med text, håller med Sandra ovan.

  • Reply Mikaela 28 februari, 2015 at 13:51

   Jag hoppas bara att de är tillräckligt många! Oftast är jag hoppfull, men fan ibland känns det bara som att allt verkligen kommer gå åt helvete och det snart. Den rädslan lamslår mig. Men det vänder ofta till kämparglöd istället som tur är!

 • Reply Ida 1 mars, 2015 at 13:53

  Ja, en får ta med så många som möjligt och själv göra vad en kan och oftast kan en göra mycket mer än vad en tror.
  Ja, jag kan verkligen känna igen mig, det är ganska jobbigt. Men en kan ju inte bära hela världen på sina egna axlar.
  Ja, absolut! Det behöver vi.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.