DIY & Skapande

Golden dots

När jag var hemma hos mina föräldrar för någon helg sedan och hade pysselhelg så hittade jag de här vita, lite tråkiga, skålarna i ett skåp. Fram med porslinsfärgen! De här är inte målade med porslinspenna som jag oftast använder, utan en burk med färg man lägger på med pensel. Jag tänker att de här små skålarna blir perfekta om man t.ex. ska äta tacos, att ha olika grönsaker i varje skål. Eller ha små godisskålar framme om man har besök. Som tur är så använde mamma och pappa aldrig de här så jag fick adoptera skålarna!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sandra 23 oktober, 2014 at 18:59

  Fantastisk idé! Du inspirerar mig med så himla många fantastiska projekt. Är din mamma också så pysslig som du är?

  • Reply Mikaela 23 oktober, 2014 at 21:06

   Tack, vad glad jag blir! Ja, det är nog från henne som jag fått det. Vi brukade ha pysselkvällar med min kusin och hennes mamma när vi var små, och så köpte vi alltid hem en stor familjepizza och skapade saker, saknar det!

 • Reply ISA 23 oktober, 2014 at 23:11

  vad kreativt! 😀 och snyggt!

 • Reply Josephine - Living in London 29 oktober, 2014 at 11:02

  Riktigt fint!

  • Reply Mikaela 29 oktober, 2014 at 20:37

   Tack så mycket! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.