DIY & Skapande

Fat och koppar i kattema


Det här lilla setet med fat och koppar målade jag när jag var hemma hos mina föräldrar förra helgen. På första fatet är alla fyra katter vi haft med, nu har vi bara två kvar tyvärr. Jag måste säga att porslinspennorna Porcelain pen Brilliant är SÅ mycket bättre än Panduros variant. Jag tycker att Panduros är väldigt kladdiga och svåra att få snyggt, det går liksom inte att gå tillbaka och rita över på ett ställe utan att ”riva” upp den färgen man precis lagt. Pennan från Brilliant fungerar som en vanlig tuschpenna och kladdar inte alls på samma sätt. Porslinspennor är så himla roligt sätt att göra glas och porslin mer personliga. Det märket finns att köpa på bland annat Make and Create, en av mina favorit nätbutiker med massor av pysselmaterial!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sandra 14 oktober, 2014 at 18:55

  Men så himla fint det blev! Vad duktig du är och så fin handstil. Skulle vilja göra något liknande i en porslinsskål till katterna som de kan äta ur men undrar om det funkar med färgen? Får kolla upp om den är giftig. Eller ja, det är den säkert 😛

  Så trist att höra om din dator med! Det är ju verkligen typiskt när saker pajjar sådär.

 • Reply Louise - vitmossa 16 oktober, 2014 at 19:53

  Åh vad fint det blev!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.