Inredning, Loppis

Loppisfynd – fjärilsbricka

Det finns ganska många olika loppisar och second hand butiker runt om i Uppsala. Förra helgen var jag och mamma på Myrorna i Boländerna och på Erikshjälpen i samma område. På den sistnämnda (som jag nog tycker är bättre än Myrorna) fanns den här fjärilsbrickan som jag blev lite kär i. Tycker den är helt fantastisk. Jag tänker att den ska få stå i köket, på en vägghylla. Problemet är bara att vi inte har några hyllor på väggen ännu… Jag ändrar mig ungefär varje vecka om vilka sorts hyllor jag vill ha, en stringhylla, betongskivor, vanliga vita, träfärgade, nåt annat? Tills att vi bestämmer oss får brickan bo på någon annan plats!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.