Allmänt

Fältkurs!

Idag åker jag på fältkurs en vecka med skolan, så inläggen blir ganska mycket glesare än vanligt. Jag läser en kurs i ekologi nu, och vi ska göra en ekologisk fältstudie där vi ska studera fåglars riskbeteende när de ska äta. Vi kommer antagligen ha fullt upp hela veckan med att gå ute i skogen och kolla på fåglar, så vi får se hur mycket jag hinner med bloggen. Men kan kanske uppdatera lite om vad vi faktiskt gör, om det är intressant! Och förhoppningsvis lite fina bilder på fåglar! Det kommer bli en sjukt intensiv vecka, men kul!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sandra 11 september, 2014 at 19:49

  Det här låter ju hur spännande som helst! Sov ni ute då också eller?

  Verkar det vara en bra deal från det företaget eller? För det låter ju superhäftigt att få sina saker upptryckta, men man vill ju som sagt inte ge bort det som är ens bästa grej gratis.

  • Reply Mikaela 12 september, 2014 at 13:07

   Nej, vi bor i ett stort hus med massa våningssängar, känns som att vara på läger nästan! Internet är uruselt så mina tänkta uppdateringar härifrån om vad vi gör ser ut att få utebli… Men jag får väl visa när jag kommer hem helt enkelt!
   Ja alltså jag vet inte. Företaget i sig verkar vara väldigt väldigt lite, och det lät som att jag antingen kunde få en summa per såld vara, eller en klumpsumma för mina bilder. Vet inte alls hur jag ska göra…

 • Reply Annabel Lee 11 september, 2014 at 20:45

  Låter sjukt spännande! Berätta vad ni kom fram till sen! Har du fotat fågelbilden i inlägget förresten?

 • Reply Maria 19 september, 2014 at 18:57

  Åh vilken fint fångad bild!

 • Leave a Reply