Konst

Beställning på hundporträtt

Såhär blev hundporträttet jag målade idag! Jag är ganska nöjd själv, lite småsaker som hade kunnat vara bättre, men på det stora hela blev det bra tycker jag. Det är verkligen kul att måla just hundar i akvarell, jag har gjort ett par stycken tidigare, men jag hade glömt hur kul det var. Köparen var nöjd också så det var kul. Verkligen välbehövda pengar nu också, CSN är så långsamma på att godkänna min ansökan i år! Det har nästan alltid bara tagit ett par dagar, men nu har det gått mer än en vecka och alla mina sparpengar är slut. Nu var jag iofs inte ute i riktigt lika god jag varit tidigare men ändå. Det vore skönt om det kunde komma nästa vecka 🙂
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.