DIY & Skapande, Konst

Feminism is cool

Jag ritade en ny och förbättrad version av den här bilden. Kommer strax upp på min shop! Jag har tidigare ritat den här symbolen med textilpenna på en tygväska, som jag använder typ varje dag. Nu har jag några väskor till salu som jag tryckt själv med transferpapper hemma, likadant som den här lejonväskan. Skriv en kommentar eller maila på mikaela.puranen@gmail.com om ni vill köpa! 🙂
Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Lotta 16 augusti, 2014 at 12:52

  Riktigt snyggt tryck! Hur mycket kostar väskan + frakt?

 • Reply Sandra 16 augusti, 2014 at 19:33

  Tack snälla för dina fina ord 🙂
  Jga har inget växthus men satte fröna till mina tomater någon gång i februari/mars, har lärt mig att man får börja tidigt om det ska bli några innan sommaren är slut 😉 Men de står ju sig tills frosten kommer så du hinner säkert få en hel del innan dess!

  Kikade runt lite i din shop på society6, riktigt fina grejer du har gjort!

 • Reply Moa 17 augusti, 2014 at 00:22

  ååh men gud vad snyggt!!

 • Reply Moa 17 augusti, 2014 at 00:24

  + Glömde skriva, vad hade du tänkt dig för pris för väskan? Och fraktar du? För isåfall skulle jag evt vara intresserad!! 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.